افزایش مصرف محصولات دخانی الکترونیکی در جامعه دستگیری ۱۲ سرشاخه یک شرکت هرمی در مشهد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) وزیر آموزش‌وپرورش خبر داد: هزار مدرسه در حال ساخت برای توسعه عدالت آموزشی از انفجار چاه‌ها تا فروپاشی سفره‌ها دانستنی هایی درباره انواع پنیر و  کاربرد آن‌ها  در رژیم غذایی روزانه مان | پنیر خودت را  بردار کمبود این ۷ ویتامین شما را دربرابر ویروس‌ها بی‌دفاع می‌کند چرا باید بادام را به صبحانه کودکان اضافه کنیم؟ مشکلات چشمی دوره سالمندی را بیشتر بشناسیم وزیر آموزش و پرورش: ساخت هزار مدرسه در دستور کار وزارت است هشدار درباره استفاده از ماده محکم کننده در کاشت ناخن رشد آمار ۳ درصدی رتبه‌آوری دانش‌آموزان ۴ دهک اول در کنکور کلاهبرداری با هویت بازیگر معروف | همسر سابق در دام پلیس فتا صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید بارش در شمال کشور (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) سرویس رایگان مدارس برای دانش‌آموزان استثنائی واکنش آموزش و پرورش به طرح مجلس برای ورود کودکان به مدرسه از ۵ سالگی نامه کانون‌های بازنشستگان آموزش و پرورش به رئیس جمهور: با ادغام صندوق فولاد در صندوق بازنشستگی کشوری مخالفیم شهروندان مشهدی به هشدار خودمراقبتی محیط زیست توجه کنند (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۴ انجام شد نحوه اطلاع‌رسانی در مورد پرونده‌های مطالبات تأمین اجتماعی اعلام شد مسئولان آمریکا از مردم خواستند این نوع بستنی را مصرف نکنند طرح طبقه‌بندی معلمان اجرا شد چگونه فرزندتان را پرانرژی راهی کلاس کنید؟ قاتل «الهه حسین نژاد» در میدان اصلی اسلامشهر به دار مجازات آویخته خواهد شد این نان بهترین گزینه برای سلامت شماست هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) تفاوت خال گوشتی و زگیل چیست؟ | آیا کندن زگیل با ناخنگیر یا بستن نخ خطرناک است؟ گزارشی از وضعیت دبستان جدید «برزگر» در خیابان مفتح مشهد | نوساز اما بدون آب و برق و گاز! یکی از نادرترین اعمال جراحی قلب، با موفقیت در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد انجام شد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۲ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سلامت فرآورده‌های غذایی چگونه کنترل می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۴۴۰۲۰
  • ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۹
سلامت فرآورده‌های غذایی چگونه کنترل می‌شود؟
پیش از آنکه محصولی به دست مردم برسد، در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، سلامت آن به‌دقت سنجیده می‌شود. این آزمایشگاه با انجام آزمون‌های تخصصی، ایمنی و کیفیت فرآورده‌های غذایی، دارویی، آرایشی و تجهیزات پزشکی را بررسی می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، غزاله لنگری‌زاده، مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و دارو گفت: برای ارزیابی سلامت محصولات، آزمون‌های شیمیایی، میکروبی و فیزیکی بر اساس استاندارد‌های روز انجام می‌شود. شناسایی فلزات سنگین، بقایای سموم، هورمون‌ها و آلودگی‌های میکروبی از جمله اقدامات کلیدی در این فرآیند است.

وی افزود: در مورد محصولات آرایشی و بهداشتی، ترکیبات ممنوعه، آلودگی‌های احتمالی و صحت اطلاعات درج‌شده روی بسته‌بندی به‌طور دقیق بررسی می‌شود. تجهیزات پزشکی نیز پیش از عرضه، از نظر عملکرد و ایمنی، تحت آزمون‌های فنی قرار می‌گیرند.

به گفته لنگری‌زاده، از دستگاه‌هایی مانند کروماتوگرافی، طیف‌سنجی و کیت‌های پیشرفته برای شناسایی سریع و دقیق آلاینده‌ها استفاده می‌شود. همچنین بهره‌گیری از سیستم‌های هوشمند و روش‌های نوین آنالیز، دقت و سرعت پاسخ‌دهی را افزایش داده و خطا‌های انسانی را کاهش داده است.

او با اشاره به کنترل هم‌زمان محصولات داخلی و وارداتی گفت: تمام محموله‌ها از نظر حدود مجاز، نبود مواد غیرمجاز و صحت ادعا‌های تبلیغاتی مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

وی چالش‌هایی مانند حجم بالای نمونه‌ها، کمبود برخی تجهیزات تخصصی و محدودیت منابع انسانی را از موانع اصلی دانست و افزود: توسعه زیرساخت‌ها و گسترش شبکه آزمایشگاه‌های همکار در دستور کار قرار دارد.

این مدیر آزمایشگاه با تأکید بر نقش نیروی انسانی متخصص گفت: آموزش‌های تخصصی، همکاری با مراکز پژوهشی و ارزیابی مستمر کارشناسان، به‌طور منظم انجام می‌شود تا سطح کیفی نظارت افزایش یابد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->