صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

نایب‌رئیس کمیسیون آموزش مجلس: تعویق آزمون استخدامی آموزش‌ و پرورش منتفی است

  • کد خبر: ۳۴۴۳۳۲
  • ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۶
نایب‌رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی از پیگیری درخواست جمعی از داوطلبان برای تعویق آزمون استخدامی آموزش‌ و پرورش خبر داد و گفت: به‌دلیل کمبود نیروی انسانی، امکان تغییر زمان آزمون وجود ندارد و فرایند جذب نیرو باید طبق تقویم پیش‌بینی‌شده دنبال شود.

به گزارش شهرآرانیوز، فرشاد ابراهیم‌پور نورآبادی، درباره درخواست برخی داوطلبان برای تعویق آزمون استخدامی آموزش و پرورش، گفت: نامه‌ای با امضای تعداد زیادی از داوطلبان به دست بنده رسید، نمایندگان مجلس، نگرانی داوطلبان به‌ویژه با توجه به برخی تحولات اخیر و تغییر منابع آزمون را درک می‌کنند و شخصاً نیز بلافاصله موضوع را به‌صورت مستقیم از طریق مسئولان وزارت آموزش و پرورش و سازمان امور اداری و استخدامی پیگیری کرده‌ام.

نماینده مردم ایذه، باغملک، دزپارت و صیدون در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به شرایط فعلی کشور و نیاز فوری به نیروی انسانی در مدارس، افزود: با وجود دغدغه‌های قابل تامل داوطلبان، آموزش‌وپرورش با کمبود جدی معلم مواجه است و برگزاری به‌موقع آزمون، یک ضرورت آموزشی و ملی است، چرا که معلمان جدید باید از ابتدای مهرماه در کلاس‌های درس حضور داشته باشند.

وی در خصوص آخرین هماهنگی‌های صورت گرفته با متولیان آموزش و استخدام افزود: طبق اعلام وزارت آموزش‌وپرورش و سازمان امور اداری و استخدامی، مجوز جذب بیش از ۲۸ هزار نیرو صادر شده و اگر آزمون به تعویق بیفتد، مراحل بعدی شامل مصاحبه، گزینش، دوره مهارت‌آموزی و صدور احکام استخدامی با تاخیر مواجه می‌شود که این امر موجب اختلال در آغاز سال تحصیلی خواهد شد.

نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس در پایان تاکید کرد: مجلس همچنان مطالبات داوطلبان را با جدیت دنبال می‌کند، اما اولویت فعلی کشور، حضور به‌موقع معلمان جدید در مدارس است، فرآیند جذب و آماده‌سازی نیرو باید در زمان‌بندی مشخصی انجام شود تا اختلالی در آغاز سال تحصیلی ایجاد نشود. با این حال، در صورت بروز شرایط خاص و پیش‌بینی نشده، مسئولان مربوطه تصمیمات لازم را متناسب با مقتضیات زمان اتخاذ خواهند کرد؛ امیدوارم همه دستگاه‌های اجرایی با هماهنگی کامل، شرایط برگزاری منظم و آرام آزمون را فراهم کنند و داوطلبان نیز با اطمینان خاطر در این مسیر قدم بگذارند.

گفتنی است؛ آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش برای جذب آموزگار، دبیر، هنرآموز و استادکار، در روز‌های دوم و سوم مرداد ماه ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد.

منبع: خانه ملت

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.