واژگونی قطار شهربازی کرمان ۱۲ مصدوم برجای گذاشت | سخنگوی دولت: حال مصدومان مساعد است هشدار درباره استفاده بیش از حد از هدفون | خطر دائمی برای شنوایی جوانان شیر مادر بهترین شیوه تغذیه‌ای در راستای تأمین مواد مغذی بدن کودک ثبت ۱۱۳۵ مورد مالاریا در کشور | ورود بیماران از مرز‌های جنوب شرقی راهکار‌های طب ایرانی برای تقویت مو | تجربه‌ای طبیعی و کم‌هزینه توصیه هایی برای جلوگیری از آفتاب‌سوختگی در پیاده‌روی اربعین تتو و پرسینگ دروازه ورود «اچ آی وی» به بدن پشت پرده فروش سهام زیان‌ده تامین اجتماعی | با واگذاری شرکت‌های زیان‌ده، مشکلات سازمان تأمین اجتماعی حل نخواهد شد افزون بر چهار میلیارد ریال اقلام بهداشتی حین خروج اتباع افغان از دوغارون توزیع شد فهرست محصولات مراقبتی پوست و مو بدون مجوز اعلام شد حل معمای قتل هولناک سالارآباد پس از ۶ سال در مشهد | اعترافات هولناک قاتل آپاچی‌سوار زلزله استان گلستان را لرزاند (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) جان‌باختن سه دانش‌آموز تهرانی در اردوی سواحل رامسر + جزئیات آیا نگهداری از سگ برای همه خانواده‌های دارای اوتیسم مناسب است؟ قانون به‌کارگیری سلاح توسط محیط‌بان‌ها در مجلس بررسی می‌شود قطار‌های اربعین در آستانه تکمیل ظرفیت | فروش بلیت به ۷۰ درصد رسید (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) وضعیت قرمز خون در خراسان رضوی کاهش ۴۲ درصدی ورودی آب به سد‌های کشور و بحران واقعی کم‌آبی در کمین کلانشهر‌ها ۱۵ مصدوم و فوتی در سانحه رانندگی حامل زائران ایرنی در عراق + اسامی مصدومان (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۰ مرداد ۱۴۰۴) | وزش باد پدیده جوی غالب در استان تا پایان هفته آینده حمله به دادستان رفسنجان با سلاح سرد+ جزئیات (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) تردد دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره آغاز شد (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ۳.۲ ریشتری تهران را لرزاند (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) توده هوای گرم در کشور تا ۵ روز آینده ماندگار است (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) ویدیو | سخنگوی آموزش‌و‌پرورش: مشخص نیست سال آینده آزمون استخدامی داریم یا نه تحصیل ۴۵هزار دانشجوی ایرانی در خارج از ایران مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری: تناسبی بین حقوق بازنشستگان و تورم وجود ندارد از فرصت طلایی اهدای پلاسمای خون غافل نشوید | مایعی هم‌سنگ خون
سرخط خبرها

سه سناریوی بازگشایی مدارس در مهرماه ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۴۴۵۳۹
  • ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۶
سه سناریوی بازگشایی مدارس در مهرماه ۱۴۰۴
وزیر آموزش و پرورش از تدوین سه سناریوی بازگشایی مدارس شامل بازگشایی آرام، ترکیبی و مجازی برای مهرماه خبر داد و گفت: برنامه‌ریزی برای نیروی انسانی، عدالت آموزشی و کیفیت بخشی در اولویت قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش در جلسه شورای معاونان با اشاره به جنگ ۱۲ روزه، اظهار کرد: طبق گزارش‌ها و ارزیابی‌های انجام شده، آموزش و پرورش در این ایام اقدامات مثبت و خوبی داشته است و فعالانه در میدان حضور داشته و خدمات لازم را ارائه داده است.

وی با بیان این که خدمات این وزارتخانه لحظه‌ای متوقف نشد، گفت: هیچ اختلالی در خدمات ایجاد نشد و حتی این وزارتخانه به دستگاه‌های دیگر نیز خدمات ارائه داد.

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر این‌که اقدامات مرتبط با آموزش و پرورش مانند ثبت‌نام پایه اول دبستان به صورت مستمر در حال انجام است، افزود: تاکنون و درمقایسه با سال گذشته بیش از ۷۵ درصد ثبت نام پایه اول انجام شده است. همچنین آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی نیز با تدابیر و تمهیدات به خوبی برگزار شد.

وی با اشاره به این‌که به دلیل شرایط بحرانی در کشور در آموزش و پرورش سناریو‌های متفاوتی جهت پیشبرد برنامه‌ها تعریف شد، تصریح کرد: دراین شرایط برای تمامی اقداماتی که در این وزارتخانه باید انجام می‌گرفت سناریو‌های احتمالی تدوین شد تا وقفه‌ای در خدمات و برنامه‌ها پیش نیاید.

وزیر آموزش و پرورش به تصحیح اوراق پایه یازدهم و دوازدهم که از مهم‌ترین اقدامات این ایام بوده، اشاره کرد و گفت: در ایام جنگ ۱۲ روزه با بسیج صورت گرفته، اوراق در زمان خود تصحیح و نمرات اعلام شد.

وی از ارزیابی ۷۲ هزار داوطلب ورود به دانشگاه فرهنگیان خبرداد و افزود: بیش از ۷۰ درصد از داوطلبان ورود به دانشگاه فرهنگیان گزینش شدند. همچنین صد درصد مربیان و مدرسان پیش دبستانی نیز مورد گزینش قرار گرفتند.

وزیر آموزش و پرورش از برگزاری دوره آموزشی مدرسان طرح تحول در نظام یادگیری و یاددهی در مشهد خبر داد و گفت: این دوره با حضور معاونان و برخی مشاورین با ۴۰۰ مدرس کشوری در مشهد در حال برگزاری است.

کاظمی با اشاره به آزمون استخدامی آموزش و پرورش اظهار کرد: پس از اعلام آزمون استخدامی، حدود ۶۵۰ هزار نفر داوطلب شرکت کردند که از میان آنها ۳۰ هزار نفر جذب آموزش و پرورش خواهند شد. 

کاظمی به دستورالعمل ستاد آموزش و پرورش در شرایط جنگی اشاره کرد و گفت: این دستورالعمل به استان‌ها ابلاغ شده و از رؤسای کمیته‌ها می‌خواهیم بدون تعلل، اعضای آن را مشخص کرده و شرح وظایف و اهداف آن تهیه و اعلام شود. همچنین ضروری است در استان‌ها نیز متناظر این ستاد شکل گیرد.

وی به بازگشایی مدارس در مهرماه به عنوان یکی از مهم‌ترین پروژه‌های پیش رو در کنار نهضت توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردم اشاره کرد و گفت: باید از جنگ ۱۲ روزه به عنوان فرصتی جهت تدوین سناریو‌های احتمالی در شرایط ویژه استفاده کنیم تا خلأ‌های موجود نیز شناسایی شوند.

کاظمی با اشاره به مسئله نیروی انسانی در پروژه مهرماه، خاطرنشان کرد: ضروری است مسائل و مشکلات مرتبط با نیروی انسانی در دانشگاه فرهنگیان، ماده ۲۸ و جذب نهضتی‌ها تا پیش از سال تحصیلی جدید مرتفع شود.

وی بر تدوین سناریو‌های احتمالی جهت بازگشایی مدارس تأکید کرد و گفت: برای بازگشایی مدارس در مهرماه، سناریوی بازگشایی آرام، ترکیبی و مجازی تدوین شود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به استمرار و پیگیری دو پروژه کیفیت بخشی و توسعه عدالت در فضا‌های آموزشی، تصریح کرد: تمام معلمان کشور باید از آموزش کیفیت بخشی بهره‌مند شوند و هیچ معلمی از این آموزش محروم نشود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->