صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

وزارت ‌کشور: برگه‌های سرشماری اتباع خارجی دیگر اعتبار ندارد | طرد شدگان از خدمات کنسولی محروم می‌شوند

  • کد خبر: ۳۴۴۵۴۸
  • ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۱
مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که برگه‌های سرشماری اتباع و مهاجرین خارجی اعتبار ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور با انتشار اطلاعیه‌ای گفته است: «به اطلاع کلیه اتباع و مهاجرین خارجی دارای برگه سرشماری می‌رساند، برگه‌های مذکور صرفاً تا تاریخ ۱۴۰۳.۱۲.۳۰ دارای اعتبار بوده و با توجه به اجرای طرح تعیین تکلیف، از درجه اعتبار ساقط و هیچ گونه خدماتی به دارندگان برگه‌های مذکور تعلق نمی‌گیرد.»

در این اطلاعیه تأکید شده است: «این گروه از اتباع می بایست به صورت خود معرف از کشور خارج شوند و در غیر این صورت دستگیر و از کشور طرد خواهند شد».

مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور در پایان یادآور شده است که در صورت طرد افراد، تبعه طرد شده منع خدمات کنسولی خواهد شد و از ورود قانونی به کشور در آینده جلوگیری به عمل خواهد آمد.

این درحالی است که نادر یاراحمدی، رئیس مرکز امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور روز گذشته در جمع خبرنگاران در مرز دوِغارون گفته بود که از ابتدای سال گذشته تاکنون ۷۷۰هزار مهاجر افغانستانی غیرمجاز کشور را ترک کرده‌اند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.