سفیر سابق ایران در چین: ضرورتی برای قطع دائمی ارتباط با آژانس نداریم منطق ایران، درس منطقه در برابر صهیونیزم رئیس‌جمهور پاکستان برای سفری ۱۰ روزه وارد چین شد فرمانده کل نیروی انتظامی ایران با وزیر کشور عراق دیدار کرد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) جزئیات جلسه اضطراری کمیسیون امنیت ملی با وزیر امور خارجه اعلام شد لاریجانی در پیامی به کشور‌های اسلامی هشدار داد متفکر آزاد: جلسه فوق‌العاده مجلس با حضور لاریجانی و عراقچی را مطالبه می‌کنیم کوثری: تقویت بنیه نیرو‌های مسلح برای مقابله همه‌جانبه با جنایات رژیم صهیونی ادامه دارد سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: ابعاد توافق جدید ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را مورد بررسی قرار خواهیم داد معافیت مشمولان دارای ۳ فرزند با بالا تا پایان سال ۱۴۰۴ + جزئیات طرح جزئیاتی تازه از دیدار ترامپ و وزیر خارجه قطر وزارت خارجه عربستان اظهارات نتانیاهو علیه قطر را محکوم کرد عراقچی در یادداشتی در رسانه‌های تونس مطرح کرد: پیوند‌های ناگسستنی؛ در مسیر آینده‌ای مشترک برای ایران و تونس جلسه اضطراری نظارتی کمیسیون امنیت ملی مجلس با وزیر امورخارجه برگزار می‌شود نیازمند تجدید نظر نسبت به استفاده از دو تابعیتی ها در مشاغل حساس کشور هستیم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: تحقق جهان چند قطبی از راه روابط ایران و روسیه میسر خواهد شد توافقات ایران و تونس در مورد تقویت همکاری های فرهنگی و اقتصادی نماینده مجلس: خواهان نظارت بیشتر ستاد تنظیم بازار بر کالا‌ها هستیم نخست وزیر قطر در دیدار مقامات آمریکایی: دفاع از امنیت و حاکمیت ما برابر اسرائیل ضروری است الجولانی: قائل به قطع رابطه دائمی با ایران نیستیم بقایی: «بی‌طرفی» در قبال نسل‌کشی در فلسطین پذیرفته نیست جلالی تاکید کرد: ایران هیچ‌گاه از روسیه تقاضای دریافت اس-۴۰۰ نکرده است آغاز فرایند انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی شهر و روستا + شرایط متقاضیان و زمان ثبت‌نام مجلس، مطالبات شهرداری‌ها را پیگیری می‌کند | بخشی از درآمد دولت با شهرداری‌ها تقسیم خواهد شد تدوین پیش‌نویس طرح یکپارچه مدیریت شهری تا پایان سال ۱۴۰۴ | خدمات شهرداری‌ها، مشمول مالیات و عوارض ویژه خیانت دیگر علی‌اف آذربایجان علیه اسلام و به نفع صهیونیست‌ها بیانیه مشترک فرانسه، آلمان و انگلیس درباره حمله اسرائیل به قطر
سرخط خبرها

وزیر کشور: نیرو‌های مسلح در اوج آمادگی هستند

  • کد خبر: ۳۴۴۷۷۲
  • ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۶
وزیر کشور: نیرو‌های مسلح در اوج آمادگی هستند
وزیر کشور در نشست احزاب با بیان اینکه رژیم صهیونیستی به تعهدات خود پایبند نیست، گفت: نیرو‌های مسلح در اوج آمادگی است، اما حفظ همبستگی اجتماعی ضروری و بر عهده ما است.

به گزارش شهرآرانیوز، اسکندر مؤمنی در نشست «احزاب و فعالان سیاسی با موضوع تحولات اخیر کشور» ضمن خیرمقدم به شرکت‌کنندگان گفت: این جلسه با دو هدف اصلی، یعنی قدردانی از همبستگی و یکپارچگی ایجادشده در برابر تجاوز دشمن و لزوم حفظ و ارتقا این انسجام برگزار شده است.

مؤمنی با بیان اینکه برنامه‌ریزی دشمن در دو محور بود، گفت: محور اول، دامن‌زدن به نارضایتی‌های مردم و تحریک اعتراضات مردمی و دیگری ایجاد ناامنی از طریق مرز‌ها و گروه‌های ضدانقلاب؛ اما مردم عزیز ما با وجود برخی گلایه‌مندی‌ها و مشکلات، با همه وجود انسجام خود را نشان دادند.

وی ضمن تقدیر از همه فعالان حوزه امنیت اظهار کرد: در جلوگیری از ایجاد ناامنی، هم دستگاه‌های امنیتی، هم نیروی انتظامی و هم دولت اقدامات مؤثری انجام دادند؛ رویکرد دولت وفاق ملی در چینش‌ها و انتصابات، به‌ویژه در استان‌های حساس برای ایجاد زمینه انسجام ملی بسیار مؤثر بود.

وزیر کشور تصریح کرد: میزان ناامنی‌های عمومی در برخی استان‌های حساس کشور در مدت جنگ تحمیلی ۱۲ روزه حتی نسبت به مدت‌های پیش از آن کاهش محسوسی یافت و این نتیجه رویکرد دولت در استفاده از همه ظرفیت‌ها و ایجاد فرصت برابر برای همه اقوام و گروه‌ها بود.

وی ضمن تاکید بر حساب ویژه‌ای که رژیم صهیونیستی بر ناآرامی‌های داخلی باز کرده بود گفت: از حملات هدفمند به مراکز پلیس و زندان مشخص بود هدف دشمن، ایجاد ناآرامی داخلی و ایجاد بی‌ثباتی است، اما دولت با تقسیم کار مناسب و برنامه‌ریزی دقیق، آرامش را حفظ کرد؛ در همین راستا خدمات عمومی و رسیدگی به نیاز‌های فوری در اولویت قرار گرفت.

وی در خصوص عملکرد دولت و استانداران گفت: وزرا در مرکز و استانداران در استان‌ها از نخستین ساعات پس از حمله، فعال شدند؛ جلسات شورای تأمین و ستاد تنظیم بازار برگزار شد و همه مسئولان با روحیه‌ای بالا در صحنه بودند.

وی با اشاره به وجود برخی اختلاف نظر‌ها در مسائل اجتماعی گفت: وقتی پای ایران در میان است، مردم با یکپارچگی واکنش نشان می‌دهند؛ این روحیه در موسیقی، فرهنگ، تاریخ و ادبیات ما نیز تجلی دارد. بسیاری از قطعات موسیقی میهنی نیز بار‌ها شنیده می‌شود و همچنان حس تازگی و امید می‌دهد.

وزیر کشور در پایان با بیان اینکه رژیم صهیونیستی به تعهدات خود پایبند نیست، گفت: نیرو‌های مسلح در اوج آمادگی است، اما حفظ همبستگی اجتماعی ضروری و بر عهده ما است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->