صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

خودکشی یک نظامی صهیونیست دیگر

  • کد خبر: ۳۴۴۹۷۷
  • ۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۹
منابع صهیونیستی امروز دوشنبه گزارش دادند که یک نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در پادگانی در شمال سرزمین‌های اشغالی خودکشی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از شبکه الجزیره، منابع صهیونیستی امروز دوشنبه گزارش دادند که یک نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در پادگانی در شمال سرزمین‌های اشغالی خودکشی کرد.

منابع صهیونیستی روز جمعه نیز گزارش داده بودند: جسد یک نظامی ۳۰ ساله ارتش اسرائیل که به ضرب گلوله کشته شده بود، در منطقه «کفار تبواح» در کرانه باختری پیدا شد.

رسانه صهیونیستی «حدشوت للو تسنزورا» نوشته بود که این نظامی خودکشی کرده است.

با احتساب نظامی صهیونیستی که خبر خودکشی او امروز اعلام شد، پنج نظامی ارتش رژیم اسرائیل تنها در چند روز اخیر دست به خودکشی زده‌اند.

بنا به اعلام منابع صهیونیستی، از آغاز جنگ علیه نوار غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون ۴۴ نظامی صهیونیست به دلیل اختلالات روحی - روانی ناشی از جنگ، خودکشی کرده‌اند.

منابع صهیونیستی گزارش دادند که آمار خودکشی نظامیان صهیونیست در حال افزایش است و روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» به نقل از برخی منابع نوشت که ارتش رژیم صهیونیستی به دلیل کمبود نیرو، نظامیان ذخیره دچار مشکلات روحی را برای جنگ در غزه بار دیگر به خدمت می‌گیرد.

این روزنامه نوشت: ارتش اسرائیل به دلیل کمبود نیرو و خودکشی نظامیان، نیرو‌هایی را به جنگ فرا می‌خواند که از «اضطراب پس از سانحه» رنج می‌برند.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه در گزارشی اعلام کرد که نظامیان ارتش از عملیات‌های نظامی که گاهی ۱۲ ساعت متوالی به طول می‌انجامد، شکایت می‌کنند.

این شبکه افزود که عناصر یگان ویژه ارتش رژیم به خاطر کمبود نیرو پس از کشته و زخمی شدن نزدیک به ۱۰ هزار نظامی ارتش، ماموریت‌های یگان‌های پیاده نظام را اجرا می‌کنند.

اواخر اردیبهشت گذشته، وزارت امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود که ۹ هزار نظامی صهیونیست از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (از آغاز عملیات طوفان الاقصی تا ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) دچار مشکلات روحی و روانی شده‌اند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.