صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

دربه‌دری شهرک‌نشینان اسرائیلی از کشوری به کشور دیگر؛ از قبرس تا یونان

  • کد خبر: ۳۴۷۱۵۷
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۱
در پی خشم فزاینده جهانی نسبت به جنایات اسرائیل در غزه، کشتی تفریحی اسرائیلی «کراون آیریس» که اخیرا با اعتراضات گسترده مردمی در یونان مواجه شده بود، در دومین مقصد خود یعنی بندر قبرس نیز با اعتراضات مردم محلی مواجه شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ طی هفته‌های گذشته و در پی شدت گرفتن حملات رژیم صهیونیستی در نوار غزه و بروز بحران انسانی بی‌سابقه در این منطقه، اعتراضات بین‌المللی به سیاست‌های تل‌آویو افزایش چشمگیری یافته است. این خشم جهانی به‌جایی رسیده که حتی در عرصه‌های غیرسیاسی مثل گردشگری هم بازتاب یافته است.

کانال ۱۲ تلویزیون اسرائیل شامگاه امروز (چهارشنبه) گزارش داد، کشتی تفریحی «کراون آیریس» که حامل گردشگران اسرائیلی است، پس از تجربه اعتراضات گسترده در بندر سیروس یونان، این بار در دومین مقصد خود یعنی بندر قبرس با تجمع معترضان رو‌به‌رو شد که خواستار پایان دادن به تجاوزات اسرائیل و حمایت از مردم غزه بودند.

مردم محلی قبرس با حضور در محل پهلو گرفتن کشتی، با سر دادن شعار‌های ضد اسرائیلی و در حمایت از فلسطینی‌ها مخالفت خود را به صراحت اعلام کردند.

کشتی کراون آیریس که حامل حدود ۱۶۰۰ گردشگر اسرائیلی بود، قصد داشت روز سه‌شنبه در بندر سیروس یونان پهلو بگیرد. اما با اعتراضات گسترده‌ای از سوی بیش از ۳۰۰ معترض مواجه شد.

این معترضان با در دست داشتن پرچم‌های فلسطین و بنر‌هایی با نوشته‌هایی نظیر «نه به نسل‌کشی» در اعتراض به جنگ غزه و سیاست‌های اسرائیل تجمع کرده بودند.

به دلیل نگرانی‌های امنیتی، مقامات بندر اجازه پیاده‌شدن مسافران را ندادند و کشتی مجبور شد زودتر از برنامه‌ریزی‌شده، حوالی ساعت ۱۵ به سمت قبرس حرکت کند.

وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی «گیدئون سعر» با همتای یونانی خود، «ورگوس یراپتریتیس» تماس گرفت، اما جزئیات این گفت‌و‌گو منتشر نشد.

موج خشم جهانی از سیاست‌های اسرائیل در غزه به‌شدت رو به گسترش است. از آغاز حمله به نوار غزه در مهرماه ۱۴۰۲ (اکتبر ۲۰۲۳)، بیش از ۵۹ هزار فلسطینی، عمدتا غیرنظامی و کودک، جان خود را از دست داده‌اند و زیرساخت‌های حیاتی منطقه تقریبا به‌طور کامل ویران شده است.

بحران انسانی گسترده، از جمله قحطی، محاصره، و آوارگی هزاران فلسطینی، نه‌تنها محکومیت‌های گسترده‌ای را در سطح بین‌المللی برانگیخته، بلکه باعث شده بسیاری از کشورها، نهاد‌ها و حتی شهروندان عادی در سراسر جهان خواستار توقف فوری جنگ، پایان اشغال و به رسمیت شناختن کشور فلسطین شوند.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.