صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آغاز فعالیت ناوگان اتوبوسرانی و متروی مشهد، از ساعت ۶ صبح فردا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۹۸۱۳
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۸
ساعت آغاز فعالیت ناوگان اتوبوسرانی و متروی مشهد در روز چهارشنبه ۱۵ مرداد، از ساعت ۶ صبح خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن شریعتی با اعلام این خبر، اظهار کرد: خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوسرانی مشهد در کلیه خطوط در روز‌های کاری از ساعت پنج صبح آغاز می‌شود.

وی افزود: با توجه به اعلام تعطیلی ادارات مشهد در روز چهارشنبه ۱۵ مردادماه از سوی استانداری خراسان رضوی؛ فعالیت ناوگان اتوبوسرانی، فردا در ابتدای صبح از ساعت ۶ صبح آغاز می‌شود. همچنین در روز‌های پنجشنبه و جمعه نیز با توجه به تعطیلی ادارات، این خدمات از ساعت ۶ صبح آغاز می‌شود.

همچنین داوود همتیان، مدیرعامل شرکت بهره برداری قطار شهری شهرداری مشهد نیز اظهار داشت: سرویس‌دهی خطوط مترو در روز‌های کاری از ساعت پنج صبح آغاز و تا ساعت ۲۲ ادامه دارد.

وی افزود: با توجه به اعلام تعطیلی ادارات مشهد در روز چهارشنبه پانزدهم مرداد ماه از سوی استانداری خراسان رضوی؛ آغاز فعالیت مترو فردا در ابتدای صبح یک ساعت کاهش یافته و برهمین اساس سرویس‌دهی خطوط یک و دو مترو از ساعت ۶ صبح آغاز و تا ساعت ۲۲ و خط ۳ از ساعت ۶ صبح تا ۱۴ سرویس‌دهی خواهد داشت.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.