صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۶۴۱۷۵
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۷
مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از انجام یک‌هزار و هفتصد و چهل و سومین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر ابراهیم خالقی، اظهار کرد: این عمل که به عنوان یکصد و سیزدهمین اهدای عضو در سال ۱۴۰۴ به ثبت رسید، مربوط به زنده‌یاد سید حسین شاهرخی، ۳۴ ساله بود که پس از تأیید مرگ مغزی در بیمارستان حکیم نیشابور، با رضایت خانواده ایثارگرش برای اهدای عضو به واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد معرفی شدو در بیمارستان منتصریه تحت عمل جراحی قرار گرفت.

وی افزود: کلیه‌ها و کبد مرحوم شاهرخی جهت پیوند به بیماران نیازمند، به بیمارستان بوعلی سینا شیراز ارسال گردید.

وی ادامه داد: قرنیه‌های این اهداکننده نیز برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد منتقل شد و بخشی از پوست بدن ایشان برای استفاده در بخش سوختگی بیمارستان امام رضا (ع) ارسال گردید تا به بیماران دچار سوختگی کمک کند.

دکتر خالقی ضمن قدردانی از تصمیم انسانی خانواده زنده‌یاد شاهرخی تأکید کرد: این اقدام ارزشمند، نمونه‌ای از ایثار و نوع‌دوستی مردم استان خراسان رضوی است که با اهدای عضو عزیزان خود، جان بیماران بسیاری را نجات می‌دهند و زندگی را به آنان بازمی‌گردانند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.