اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه!
سرخط خبرها

اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ مهر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۶۳۷۹۴
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۲
اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
اهدای عضو زنده‌یاد محمد صوفی حسن‌آباد، ۳۴ ساله، در بیمارستان منتصریه از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، جان سه بیمار نیازمند را نجات داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علی خالقی، مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: اهدای عضو زنده‌یاد محمد صوفی حسن‌آباد، که دچار مرگ مغزی شده بود، به‌عنوان هزار و هفتصد و چهل و یکمین مورد اهدای عضو از زمان آغاز فعالیت واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه و یکصد و یازدهمین اهدای عضو در سال ۱۴۰۴، در بیمارستان منتصریه انجام شد.

وی افزود:این بیمار اهل حسن‌آباد و از بیمارستان ولایت به واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه معرفی شده بود و پس از تأیید نهایی مرگ مغزی و رضایت خانواده، اعضای او برای پیوند به بیماران نیازمند اهدا گردید.

دکتر خالقی در ادامه گفت:قرنیه‌های زنده‌یاد محمد صوفی حسن‌آباد برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارسال شد تا بینایی را به بیماران نیازمند بازگرداند.

وی اضافه کرد:همچنین بخشی از پوست این اهداکننده بزرگوار برای پیوند به بیماران دچار سوختگی در بخش سوختگی بیمارستان امام رضا (ع) مشهد ارسال شد.

مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه ضمن قدردانی از اقدام انسان‌دوستانه خانواده زنده‌یاد صوفی حسن‌آباد اظهار داشت:ایثار و تصمیم آگاهانه این خانواده، بار دیگر جان چند بیمار نیازمند را نجات داد و امید را به زندگی آنان بازگرداند. این عمل نوع‌دوستانه، الگویی ارزشمند از فرهنگ اهدای عضو در جامعه است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->