صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ایده‌ای شگفت‌انگیز از ایلان ماسک: زندگی جاودان در بدن ربات‌ها

  • کد خبر: ۳۷۲۹۹۹
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۸
ایلان ماسک اخیراً ایده‌ای شبیه به داستان‌های علمی‌تخیلی را جدی گرفته و از امکان زندگی جاودان انسان‌ها در بدن ربات‌ها سخن گفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، ایلان ماسک، کارآفرین و مخترع سرشناس، مدیرعامل شرکت‌های تسلا و اسپیس‌ایکس است و به خاطر نوآوری‌هایش در خودرو‌های برقی، هوش مصنوعی و فناوری‌های فضایی شناخته می‌شود. تسلا نیز با تولید خودرو‌های برقی و ربات‌های انسان‌نما، یکی از پیشگامان فناوری‌های نوین به شمار می‌آید.

ماسک اخیراً ایده‌ای شبیه به داستان‌های علمی‌تخیلی را جدی گرفته و از امکان زندگی جاودان انسان‌ها در بدن ربات‌ها سخن گفته است. در جلسه اخیر سهامداران تسلا، یکی از حاضران پرسید که آیا ربات انسان‌نمای تسلا، موسوم به آپتیموس، می‌تواند ذهن انسان را «دانلود» کند، که ماسک پاسخ داد این امکان در آینده قابل تحقق خواهد بود، اگرچه فوراً رخ نخواهد داد.

او توضیح داد که با استفاده از تراشه نورالینک، ممکن است بتوان نسخه‌ای تقریبی از ذهن انسان شامل خاطرات، افکار و ویژگی‌های شخصیتی را تهیه کرد و سپس آن را در بدن ربات آپتیموس بارگذاری کرد. ماسک پیش‌بینی کرد که این فناوری ظرف کمتر از ۲۰ سال در دسترس قرار خواهد گرفت.

ماسک تأکید کرد که این نسخه دیجیتالی کاملاً مشابه نسخه واقعی نخواهد بود. تجربه زندگی در بدن ربات کمی متفاوت خواهد بود، اما تصویر ذهنی ایجادشده به شدت نزدیک به نسخه واقعی انسان خواهد بود.

ماسک با این جمله ایده خود را جمع‌بندی کرد: فکر می‌کنم در آینده، اگر بخواهید در بدن یک ربات آپلود شوید، این امر ممکن خواهد شد. 

این فناوری به معنای جاودانگی مطلق نیست، اما انسان‌ها می‌توانند نسخه‌ای از خود را به شکل دیجیتالی در ربات آپلود کنند و «زندگی» را ادامه دهند.

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.