صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث همچنان در هاله‌ای از ابهام!

  • کد خبر: ۴۴۰۴۲
  • ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۹
  • ۲
انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث با وجود گذشت چند ماه از آزادسازی این سهام، همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، سهام عدالت که پس از سال‌ها تلاش، در اردیبهشت ماه سال جاری با دستور رهبر معظم انقلاب آزادسازی شد، راه‌های مختلفی را برای انتخاب روش مدیریت این سهام در اختیار مشمولان این سهام قرار داد.

 

از روز دهم خردادماه سال جاری، سهام ۴۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر مشمولان سهام عدالت آزادسازی شد و برگ دیگری در تاریخ اقتصاد و بازار سرمایه ایران رقم خورد.

 

از همان ابتدا و در کنار تصمیم‌گیری مشمولان سهام عدالت برای روش مدیریت سهام خود، مسوولان تصمیماتی را برای سهام عدالت متوفیان اتخاذ و اعلام کردند وراث سهام عدالت باید منتظر باشند تا در زمان مناسب‌تری برای انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث اقدام شود.


در اردیبهشت ماه معاون سازمان خصوصی‌سازی اعلام کرده بود که تا یک ماه آینده فرآیند تعیین تکلیف سهامداران در سامانه سهام‌عدالت انجام می‌شود و بعد از ارسال اسامی سهامداران عدالت به شرکت سپرده‌گذاری، وراث می‌توانند باگواهی فوت و وکالت، کار‌های قانونی انتقال سهام را انجام دهند، اما در وضعیت فعلی که مرحله انتخاب روش مدیریت سهام عدالت توسط سهامداران است، نیازی نیست وراث سهامداران عدالت اقدامی انجام دهند.

 

پیگیری‌ها نشان می‌دهد با وجود گذشت پنج ماه از آزادسازی سهام عدالت همچنان خبری از انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث آن‌ها نیست.

 

حسین فهیمی، سخنگوی آزادسازی سهام عدالت در این باره گفت: ارائه سهام عدالت متوفیان به وراث در آیین‌نامه سهام عدالت مصوب شده، اما در ابتدا باید مشخص شود که واگذاری سهام عدالت به وراث نیازمند کدام یک زیرساخت‌های اجرایی و نرم‌افزاری است

 

وی ادامه داد: براساس آخرین آمارها، دو میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از وراث متوفیان سهام عدالت باید منتظر اطلاعیه‌های این شرکت در خصوص انتقال سهام عدالت اموات باشند.

 

فهیمی اظهار داشت: شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در تلاش است تا در گام سوم فرایند آزادسازی سهام عدالت، وضعیت انتقال سهام عدالت متوفیان را از طریق الکترونیکی فراهم کند. در همین رابطه، کارشناسان شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در حال انجام آزمایش‌های نهایی روی میز خدمت یکی از سامانه‌های این شرکت هستند تا همه فرایند‌های انتقال سهام عدالت متوفیان غیرحضوری انجام شود.

 

سخنگوی آزادسازی سهام عدالت اظهار داشت: تا فراهم شدن زیرساخت‌های لازم برای این اقدام وراث باید اقدامات مربوط به انحصار وراثت را انجام دهند، همچنین در سامانه سجام نیز اقدامات مربوط به احراز هویت باید انجام شود.

 

آخرین اخبار درباره سهام عدالت را در شهرآرانیوز بخوانید

منبع: اقتصادآنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۵
جهاد
۲۲:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۰
سلام مددجو هستم ۶۰ درصدسهمم فروختم اول مهر و مبلغی در س وجه ب یک ملیون پونصد تومان واریزی داشتم الن بیشتر ب پنجاه روز دیگه نریختن ایا حقم همینه و چرا ن بانک ن کسی جوابگو میشه و قرار زودتر واریز کنید ن قطره قطره و رو نرخ روز فروش حتی ب معلول رحم نمیکنید دیگه
قادر علمی
۱۶:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۵
سلام و عرض ادب، اینجانب هم جزو جاماندگان محسوب می شوم و هم وراث متوفی، که از هیچکدام از سهام عدالت مستفیض نشدیم و با توجه به بیکاری و تورم نیاز مبرم به شارژ حساب بانکی دارم لذا از مسئولان محترم که در این خصوص مسئولیت دارند استدعا دارم بیش از این ما را چشم انتظار نگذارند، دوستان، ما هم ایرانی هستیم و مستحق سهام عدالت.