قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افت ۴۰ میلیونی هونگچی درآمد‌ها کجا دررفتند! قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کوییک ۴۹۰ میلیون تومان قیمت جدید شکر تولید داخل و وارداتی اعلام شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراض صنایع به محدودیت ۹۰ درصدی برق در نامه به رئیس جمهور برق ۴۵۴ اداره و بانک پرمصرف در خراسان رضوی قطع شد عقب‌گرد بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) طلا در کانال ۶.۳ میلیون تومان در مشهد معامله می‌شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | نرخ دلار چند؟ پیش‌بینی بازار خودرو در آخرین هفته اردیبهشت ۱۴۰۴ | نبود تقاضا هم ترمز بازار را نکشید شرایط پیش‌فروش ۴ محصول سایپا از روز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد + جدول خودرو‌ها اعلام وضعیت اعتباری صادرکنندگان چک و احتمال برگشت آن به گیرنده خانه‌هایی در تهران گران‌تر از تگزاس، واشنگتن، شیکاگو و منهتن | قیمت متری یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان! واردات یک نوع برنج هندی ممنوع شد قیمت هر کیلو شیرخام ۲۳ هزار تومان تعیین شد افزایش اکتشاف گوهرسنگ‌ها در خراسان رضوی | مانع‌زدایی از مسیر گوهرسنگ‌ها تأثیر اجرایی‌شدن تجارت آزاد ایران و اوراسیا بر صادرات خراسان رضوی | فرصت طلایی تجارت با اوراسیا قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ملون کیلویی ۱۰ هزار تومان یک میلیارد تومان وام خرید مسکن بگیرید؛ ۳ میلیارد تومان پس بدهید! قیمت طلای جهانی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد | بازار طلای جهانی یخ زد تقابل سیگنال‌های خارجی و داخلی در بورس تهران | بررسی روند معاملات در هفته منتهی به ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ بزرگ‌ترین معدن مس، طلا و نقره جهان کشف شد درآمد مالیاتی دولت از حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان ۲ برابر اصناف است مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴
سرخط خبرها

علت به فروش نرفتن سهام عدالت طی هفته‌های اخیر چیست؟

  • کد خبر: ۴۳۸۹۶
  • ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۸
  • ۱
علت به فروش نرفتن سهام عدالت طی هفته‌های اخیر چیست؟
موج اعتراض‌ها به تاخیر در فروش سهام عدالت دوباره بالا گرفته و تقریبا سهامداران از همه کارگزاری‌های بانکی و غیربانکی گله‌مند هستند، علت به فروش نرفتن سهام عدالت طی هفته‌های اخیر چیست؟

به گزارش شهرآرانیوز، فروش سهام عدالت از زمان افت شاخص بورس در مرداد ماه کند شد و مدیران کارگزاری‌ها علت را در محدودیت‌هایی لحاظ شده توسط نهاد‌های نظارتی عنوان کردند.

 

مدیر عامل کارگزاری فارابی که با سامانه سعدی اقدام به فروش سهام عدالت می‌کند از عدم فروش سهام عدالت طی هفته‌های اخیر خبر داد.

 

رحمان بابازاده در توضیح فرایند فروش سهام عدالت در طی بیش از یک ماه اخیر گفت: متاسفانه سازمان بورس و نهاد‌های نظارتی اجازه فروش سهام عدالت را به خاطر شرایط بازار نمی‌دهند، در یک ماه اخیر در برابر حجم درخواست‌های فروشی که برای ما ارسال می‌شود و همچنین با توجه به این که نماد‌های سهام عدالت باید بعداز ظهر و توسط حقوقی‌ها خریداری شود فروش سهام عدالت در مقادیر بسیار ناچیز انجام شده است.

 

وی عنوان کرد: در حال حاضر تعداد زیادی درخواست فروش در سامانه سعدی هست که اجازه فروش آن داده نمی‌شود، حجم اندکی هم که فروخته شده توسط صندوق‌ها و حقوقی‌ها خریداری شده، اما به دلیل این که سامانه سعدی بزرگترین و پراستقبال‌ترین سامانه در فروش سهام عدالت است، بیشترین حجم تقاضا فروش هم برای این سامانه ارسال می‌شود و این حجم زیاد را صندوق‌ها نمی‌توانند بخرند.

 

به گفته مدیر عامل کارگزاری فارابی، فروش‌های خردی که انجام می‌شود به صورت روزانه پول آن واریز می‌شود، وی در این خصوص افزود: چند روز قبل هم فروش داشتیم که حتما در این هفته به حساب سهامداران واریز خواهد شد، اما رقم آن خیلی بااهمیت نیست.

 

وی معتقد است: نهاد‌های نظارتی باید یک تصمیم جدی برای این موضوع بگیرند، چون از یک طرف ثبت درخواست فروش را برای سهامداران باز گذاشته‌اند، اما از طرف دیگر با نیت حمایت از بازار محدودیت بالایی برای فروش سهام عدالت در بازار را تعریف کرده‌اند و باید برای این موضوع فکر کرد، ما هم مرتب در حال مذاکره و ارتباط با مدیران مربوطه هستیم، ولی تاکنون به نتیجه مساعدی نرسیده‌ایم.

 

بابازاده با اشاره به شرایطی که برای فروش سهام عدالت ایجاد شده، اظهار کرد: بیش از ده سال بود که سهامداران حق فروش سهام عدالت را نداشتند، امسال فروش این سهام را آزاد کردند و سهامداران به آن امید بستند، اما الان از فروش آن به دلیل حمایت از بازار جلوگیری می‌کنند، اما از سوی دیگر این محدودیت‌ها دلخواسته نیست و به خاطر آسیبی بود که به بازار وارد شد.

 

وی در پایان تاکید کرد: در حال حاضر درخواست فروش بیش از ۲۵۰۰ میلیارد تومان سهام عدالت نزد سامانه سعدی وجود دارد که امکان فروش آن نیست.

آخرین اخبار درباره سهام عدالت را در شهرآرانیوز بخوانید.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۱
0
0
سلام خسته نباشید آخرش چه خواهد شد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->