عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا از امکان تشخیص و تستهای جداگانه ویروسهای کرونا و آنفلوانزا برای جلوگیری از تداخل در درمان آنها خبر داد.
گروه جامعه شهرآرانیوز | عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا از امکان تشخیص و تستهای جداگانه ویروسهای کرونا و آنفلوانزا برای جلوگیری از تداخل در درمان آنها خبر داد.
دکتر مینو محرز ادامه داد: متأسفانه در روزهای گذشته مراجعه بیماران کرونایی به مراکز درمانی، از اردیبهشت و خردادماه هم بیشتر شده و ما را نگران کرده است.
وی درباره چرایی افزایش ابتلا و مرگومیر ناشی از کرونا گفت: بیشتر آمار مرگومیر بهعلت سن بیمار یا داشتن بیماری زمینهای بوده است. اما چون کرونا در بدن هر فرد رفتار متفاوتی دارد، سعی کردهایم تا با بررسی علت مرگ افراد و جمعبندی آن، زمینههای ابتلا را مشخص کنیم و از این راه بتوانیم اقدامات درمانی و پیشگیرانه خود را افزایش دهیم.
عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره داروهایی مانند اکتمرا نیز تصریح کرد: این دارو به هیچ عنوان خوب نیست و عوارض دارد و از چرخه تجویز هم خارج شده است. بهتازگی نیز NIH ایالات متحده آن را از دستور درمان خود خارج کرده است.
دکتر محرز درباره شباهتهای علائم ویروسهای کووید ۱۹ و آنفلوانزا و تصمیمات کمیته علمی برای روزهای آینده گفت: در جلسهای که با رئیس انستیتو پاستور داشتیم، مقرر شد بهزودی امکانات تست و تشخیص این ۲ ویروس از هم تهیه شود تا بیماران مبتلا به سرماخوردگی یا آنفلوانزا تصور نکنند کرونا گرفتهاند. این اقدام به کارکنان درمان نیز اجازه خواهد داد تا بیمار را راهنمایی کنند و از استرس او بکاهند.
وی ضمن توصیه به رعایت تمام پروتکلهای بهداشتی تأکید کرد: شستن مداوم دستها و ضدعفونیکردن آن و همچنین ادامه استفاده از ماسک، قطعا باعث کاهش ابتلا به ویروسهای فصلی خواهد شد و کسانی که این کارها را انجام دهند، از بیماری مصون هستند.