مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: نرخ هر کیلو مرغ زنده ۱۶ هزار و ۷۰۰ تومان و مرغ گرم ۲۷ هزار تا ۳۰ هزار تومان است.
به گزارش شهرآرانیوز، محمد علی کمالی سروستانی مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی، درباره آخرین تحولات بازار مرغ اظهار کرد: امروز متوسط نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۱۵ هزار و ۹۵۰ تا ۱۶ هزار و ۷۰۰ تومان، لاشه مرغ در کشتارگاه ۲۳ هزار و ۳۳۰ تومان و حداکثر ۲۵ هزار و ۵۰۰ تومان و مرغ آماده به طبخ در خردهفروشیها ۲۷ هزار تا ۳۰هزار تومان است.
وی افزود: باتوجهبه وضعیت کنونی مرغ زنده، عرضه مرغ گرم با نرخهای بالاتر گرانفروشی است که به هیچ عنوان مورد تأیید نیست.
کمالی سروستانی ادامه داد: اگر ۸۵ درصد ذرت و ۵۵ درصد کنجاله سویا با نرخ مصوب تأمین شود، امکان عرضه مرغ با نرخمصوب در بازار وجود دارد.
مدیر عامل اتحادیه مرغداران با اشاره به واگذاری وظایف تنظیم بازار مرغ به وزارت جهاد کشاورزی در حوزه قیمت بیان کرد: از ابتدا مخالف قیمتگذاری وزارت صمت بودیم و پیشبینی میشود که با واگذاری وظایف بازرگانی به جهاد کشاورزی مشکلات رفع شود.
وی ادامه داد: اگر تعزیرات بهصورت دستوری مرغداران را مجبور به عرضه مرغ با نرخ مصوب کند، مرغداران به جوجهریزی تمایلی نخواهند داشت.
این مقام مسئول ظرفیت کارخانههای جوجهکشی نسبت به ماههای گذشته را مناسب اعلام کرد و گفت: بازار مرغ به نهادههای دامی بستگی دارد به طوری که با تأمین نهادهها، بازار مرغ به تعادل میرسد، در غیر این صورت ملتهب میشود.
وی با اشاره به اینکه قیمت ذرت و کنجاله سویا در بازار آزاد همچنان بالاست، بیان کرد: باتوجهبه آنکه اسامی برخی مرغداران در سامانه بازارگاه نیست و تاکنون سهمیهای برای آنها در نظر گرفته نشده است، توزیع از طریق سامانه بازارگاه تأثیری در بازار نداشته است.
مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی ادامه داد: باتوجهبه موجودی نهادههای دامی، مرغداران در تلاشاند تا کمبودی در عرضه ایجاد نشود، اما اگر نهاده به دست مرغدار نرسد بدون تردید بازار دچار بحران میشود.
کمالی سروستانی ادامه داد: بنابر آمار مرغداران در سه ماهه نخست سال بهازای فروش هر کیلو مرغ ۳ تا ۴ هزار تومان و پس از آن حدود یک هزار تومان متحمل زیان هستند که امیدواریم این معضل رفع شود.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان