صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای

  • کد خبر: ۵۹۱۹۶
  • ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۶
شیرینی نسکافه‌ای یکی از آن شیرینی‌های خوشمزه و ساده‌ای است که به راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید. این شیرینی پرطرف دار بافت تردی دارد و در دهان آب می‌شود.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ کم کم باید به فکر تهیه شیرینی برای عید باشیم و چه بهتر که در این روز‌های خانه نشینی، خودمان دست به کار شویم و همه شیرینی موردنیاز نوروز امسالمان را بپزیم. شیرینی نسکافه‌ای یکی از آن شیرینی‌های خوشمزه و ساده‌ای است که به راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید. این شیرینی پرطرف دار بافت تردی دارد و در دهان آب می‌شود. سرو این شیرین با چای یا قهوه بسیار عالی است.

مناسب برای: ۵ نفر

زمان برای پخت: ۱۶۵ دقیقه

قیمت تمام شده برای هر نفر: ۲۵۰۰ تومان

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی نسکافه‌ای:

  • آرد   ۲۲۰ گرم
  • روغن صافی خانگی   ۱۴۰ گرم
  • پودر قند   ۱۷۰ گرم
  • پودر نسکافه   یک بسته
  • تخم مرغ   یک عدد
  • وانیل   یک قاشق چای خوری

 

طرز تهیه شیرینی نسکافه‌ای

تخم مرغ را داخل ظرفی بشکنید و با پودر قند مخلوط کنید.

 
 
روغن صافی، وانیل و پودر نسکافه را به ترکیب تخم مرغ و پودر قند اضافه و با هم مخلوط کنید.
 
 
آرد را کم کم به مواد اضافه و همه را با هم مخلوط کنید. نیازی به ورز دادن زیاد خمیر نیست.
 
 
 
داخل سینی فر را چرب کنید. خمیر را با کمک قیف یا دست شکل بدهید و با فاصله مناسب داخل سینی بچینید. سپس شیرینی‌ها را ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد داخل فر بپزید.
 
 
نکته ها:
روغن صافی به روغن جامدی می‌گویند که روی حرارت، به طور کامل ذوب سپس داخل یخچال دوباره جامد شود.
شیرینی را زیاد داخل فر نگه ندارید. خشک می‌شود.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.