شیرینی نعلی یکی از شیرینیهای نوروزی میباشد که طرز تهیه آسانی دارد و پیچیدگی خاصی ندارد و شما میتوانید این شیرینی سنتی ایرانی را در لیست شیرینیهای خود قرار دهید شکل و حالت این شیرینی به نعل اسب باعث شده تا این شیرینی به این اسم معروف شده باشد البته به آن شیرینی اشکی نیز میگویند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ پخت شیرینی در خانه لذت خاصی دارد. برای همین، تصمیم داریم در هفته پایانی سال دستور پخت یک شیرینی ساده را آموزش دهیم که هم فال است و هم تماشا. این شیرینی بسیار خوش مزه و پرطرف دار است و ماندگاری زیادی هم دارد. برای همین جزو انتخابهای اول خانوادهها در پذیراییهای نوروزی شان است.
تعداد: ۲۲ عدد
زمان تهیه: ۲۵ دقیقه
موادلازم برای تهیه شیرینی نعلبکی
آرد: ۱۷۰ تا ۲۰۰ گرم
پودر قند: ۴۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ: یک عدد
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
شکلات: برای تزیین
طرز تهیه:
کره و پودرقند الک شده را با هم زن هم بزنید تا کرم رنگ شود.
تخم مرغ و وانیل را به ترکیب کره و پودر قند اضافه کنید و سه چهار دقیقه با هم زن هم بزنید تا رنگ آن روشن شود.
آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن، خمیر را قدری ورز بدهید که به روغن نیفتد. سپس خمیر را با دست شکل بدهید.
کف سینی فر را کاغذ بگذارید و شیرینیها را داخل آن بچینید. فر را باید از قبل با ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. بعد از ۱۵ دقیقه شیرینی شما آماده است و میتوانید روی آنها را با شکلات تزیین کنید.
چند نکتهمیتوانید این شیرینی را بدون فر هم بپزید. یک رینگ داخل قابلمهای بزرگ بگذارید و ۱۰ دقیقه با شعله کم آن را گرم کنید. سپس سینی شیرینی را روی آن قرار دهید و در قابلمه را بگذارید. پس از ۲۰ دقیقه، شیرینیهای شما آماده است.
قبل از استفاده از کره، آن را ازیخچال خارج کنید تا هم دمای محیط شود.