سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ کم کم باید به فکر تهیه شیرینی برای عید باشیم و چه بهتر که در این روزهای خانه نشینی، خودمان دست به کار شویم و همه شیرینی موردنیاز نوروز امسالمان را بپزیم. شیرینی نسکافهای یکی از آن شیرینیهای خوشمزه و سادهای است که به راحتی میتوانید در خانه تهیه کنید. این شیرینی پرطرف دار بافت تردی دارد و در دهان آب میشود. سرو این شیرین با چای یا قهوه بسیار عالی است.
مناسب برای: ۵ نفر
زمان برای پخت: ۱۶۵ دقیقه
قیمت تمام شده برای هر نفر: ۲۵۰۰ تومان
مواد لازم برای تهیه شیرینی نسکافهای:
- آرد ۲۲۰ گرم
- روغن صافی خانگی ۱۴۰ گرم
- پودر قند ۱۷۰ گرم
- پودر نسکافه یک بسته
- تخم مرغ یک عدد
- وانیل یک قاشق چای خوری
طرز تهیه شیرینی نسکافهای
تخم مرغ را داخل ظرفی بشکنید و با پودر قند مخلوط کنید.
روغن صافی، وانیل و پودر نسکافه را به ترکیب تخم مرغ و پودر قند اضافه و با هم مخلوط کنید.
آرد را کم کم به مواد اضافه و همه را با هم مخلوط کنید. نیازی به ورز دادن زیاد خمیر نیست.
داخل سینی فر را چرب کنید. خمیر را با کمک قیف یا دست شکل بدهید و با فاصله مناسب داخل سینی بچینید. سپس شیرینیها را ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد داخل فر بپزید.
نکته ها:
روغن صافی به روغن جامدی میگویند که روی حرارت، به طور کامل ذوب سپس داخل یخچال دوباره جامد شود.
شیرینی را زیاد داخل فر نگه ندارید. خشک میشود.