صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

شیرینی شکری را به روش قنادی تهیه کنید

  • کد خبر: ۶۲۷۵۰
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۹
شیرینی شکری یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و ساده بین المللی است که معمولا در کنار چای سرو می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز؛ شیرینی شکری اصالت کرمانشاهی دارد و جزو آن دسته شیرینی‌هایی است که همگی از دوران کودکی مان با آن کلی خاطره داریم. این شیرینی میان وعده خوبی برای بچه هاست و می‌توان آن را داخل یخچال و درون ظرف دربسته به مدت طولانی نگهداری کرد.

تعداد: ٤٠ عدد
 
زمان تهیه: ٢٥ دقیقه

مواد لازم برایی تهیه شیرینی شکری:

کره: ۱۲۵ گرم
آرد: ۲۵۰ گرم
پودر قند: نصف پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
شکر برای تزیین: به مقدار لازم
زنجبیل: اندک

کره و پودرقند الک شده را باهم مخلوط کنید و با هم زن خوب هم بزنید.
 
 
وانیل و تخم مرغ را به ترکیب کره و پودر قند اضافه کنید و باز هم بزنید.
 
 
آرد و بیکینگ پودر را الک و به مخلوط اضافه کنید. در صورت تمایل می‌توانید قدری زنجبیل نیز به آن بیفزایید. خمیر را با دست کمی ورز بدهید، اما نه زیاد، چون به روغن می‌نشیند.
 
 
خمیر را بازکنید و قالب بزنید. سپس داخل سینی‌ای که کف آن کاغذ پهن کرده اید، با فاصله بچینید. روی شیرینی‌ها کمی شکر بریزید و سینی را ١٥ دقیقه با دمای ١٧٥ درجه سانتی گراد بگذارید داخل فری که از پیش گرم کرده اید.

 
*منظور ازپیمانه در اینجا پیمانه قنادی است.
*کره را نیم ساعت قبل از مصرف از یخچال خارج کنید تا همگام استفاده، هم دمای محیط شده باشد.
*دستورپخت اصلی این شیرینی زنجبیل ندارد و اضافه کردنش فقط باعث خوش مزه‌تر شدن آن می‌شود.
*در صورتی که خمیر شیرینی تان شل است، آن را ۱۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.