صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

فرنی را چگونه بپزیم؟

  • کد خبر: ۶۷۱۵۷
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۸
فرنی از جمله دسر‌هایی است که خیلی سریع آماده می‌شود و در هرزمانی چه تابستان و زمستان می‌توان سرو کرد. بیشترین زمانی که فرنی را مصرف می‌کنند، زمان افطار و سحر یا هنگامی است که شخصی دچار سرفه‌های متعددی می‌شود و به منظور گرم کردن گلوی او استفاده می‌کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، فرنی از دسر‌های بسیار خوشمزه و راحتی است که برای وعده صبحانه همراه با نان شیرین هم آماده می‌شود، به ویژه اگر زمان مصرف، مقداری مغزدانه روی آن بپاشید. آن وقت یک صبحانه مقوی و پرانرژی برای بچه‌ها هم خواهد بود. هضم راحت آن نیز ویژگی دیگری است که سبب شده است برای بیماران هم وعده غذایی مناسبی باشد.

تعداد: ٦ نفر
زمان تهیه: ٣٠ دقیقه
 

مواد لازم برای تهیه فرنی:

شیر: ٤ لیوان
شکر: یک لیوان
آرد برنج: ٤ قاشق غذاخوری
گلاب: نصف لیوان
وانیل: کم
زعفران یا کاکائو: کم
کره: یک قاشق غذاخوری

-درون ظرفی شیر سرد را به آرامی با آرد مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
 
 
-شکر، کره، گلاب و وانیل را به ترکیب شیر و آرد اضافه کنید و آن را روی حرارت بگذارید.

-مخلوط کمی که داغ شد، بنا به ذائقه و سلیقه تان، مقداری زعفران یا کاکائو به آن اضافه کنید. غلظت فرنی که به حد مطلوب رسید، آن را از روی شعله بردارید.
 


نکته: استفاده از کره، زعفران و کاکائو در پخت فرنی اختیاری است.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.