صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

بازار رمزارز‌ها زیرزمینی نشود

  • کد خبر: ۶۷۷۵۳
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۰
در چند روز گذشته انتشار اخباری درباره مسدود شدن درگاه‌های پول رسان رمزارز‌ها سبب ایجاد نگرانی دربین افرادی شده است که وارد این حوزه شده اند. نتایج یک پژوهش در اتاق بازرگانی ایران نشان می‌دهد که ۱۲ میلیون ایرانی وارد بازار رمزارز‌ها شده اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در چند روز گذشته انتشار اخباری درباره مسدود شدن درگاه‌های پول رسان رمزارز‌ها سبب ایجاد نگرانی دربین افرادی شده است که وارد این حوزه شده اند. نتایج یک پژوهش در اتاق بازرگانی ایران نشان می‌دهد که ۱۲ میلیون ایرانی وارد بازار رمزارز‌ها شده اند. ۷۷درصد آن‌ها با هدف حفظ ارزش پول، پا به بازاری گذاشته اند که میزان معاملات روزانه آن ۵ تا ۱۰هزار میلیارد تومان است.

 

با این حال عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی، در واکنش به اخبار منتشرشده درمورد بستن درگاه‌های پرداخت صرافی‌های رمزارزی توسط بانک مرکزی در روز‌های اخیر گفت: بانک مرکزی تا زمان ترسیم نقشه راه برای رمزارزها، از انجام هر اقدام شتاب زده‌ای که این روز‌ها شایعه شده است، خودداری می‌کند، با این حال درخواستم این است که مردم سرمایه‌های خود را به بازار‌های غیررسمی که هیچ مجوزی از نهاد‌های قانونی ندارند، وارد نکنند. یک کارشناس حوزه رمزارز در گفتگو با اقتصادآنلاین، درباره این اظهارنظر بانک مرکزی گفت: اگر صرافی‌ها و درگاه‌های آنلاین مبادله رمزارز مسدود شود، این فعالیت به صورت زیرزمینی ادامه می‌یابد که گستره تقلبات و تخلفات در این زمینه را افزایش می‌دهد.

 

یعنی باید انتظار داشته باشیم که در گوشه وکنار کشور و هر شهرستان، پرونده کلاهبرداری در این زمینه تشکیل شود، بنابراین تمرکز کردن بر فعالیت صرافی‌های آنلاین، بهتر از زیرزمینی شدن آن‌ها و متضرر شدن مردم است. به نظر می‌رسد اظهارنظر رئیس کل بانک مرکزی به منظور جلوگیری از زیرزمینی شدن بازار رمزارز‌ها بوده است. علیرضا شامخی درمورد سرمایه گذاری در این بازار گفت: بازار رمزارز‌ها بسیار پرریسک و پرنوسان است و مردم در سایر بازار‌ها حتی بازار سرمایه، هرگز تجربه این نوسانات را نداشته اند. خود این مسئله سبب می‌شود که افراد، سرمایه زیادی را در این بازار از دست بدهند.


وی ادامه داد: طیف گسترده‌ای از رمزارز‌ها در بازار مبادله می‌شوند که برخی از آن‌ها برای پروژه‌های تقلبی و بدون پیشتوانه فنی لازم هستند. اما آن دسته از رمزارز‌هایی را که اندازه بازارشان بزرگ است، در صرافی‌های معتبر دنیا عرضه می‌شوند و امکان تعریف قرارداد‌های هوشمند در بستر آن‌ها وجود دارد، می‌توان دارایی حساب کرد. این کارشناس تاکید کرد: ضروری است کانون کارشناسان رسمی دادگستری و مقامات قضایی هرچه سریع‌تر در این زمینه چاره اندیشی کنند و برای تعریف سرفصل جدیدی برای کارشناسان رسمی رمزارز‌ها برنامه ریزی کنند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.