صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

حسینیه محله عیدگاه در روز‌های کرونایی همدلی را مسری کرد

  • کد خبر: ۷۰۰۷۳
  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۴
حسینیه بهادرخان در محله عیدگاه یکی از حسینیه‌های قدیمی شهر است که قدمت آن به بیش از ۷۰ سال می‌رسد.
نجمه موسوی‌زاده | شهرآرانیوز؛ بیشتر از یک‌سال است که شیوع یک بیماری واگیردار اوضاع زندگی را تغییر داده است. تغییری که فقط در الزام به استفاده از ماسک و شست‌وشوی مداوم دست‌ها و کالا‌ها خلاصه نمی‌شود. بسیاری از افراد شغل خود را از دست دادند و از طرف دیگر با تعطیلی مکرر بازار ضرر و زیان جبران‌ناپذیری به صاحبان مشاغل وارد شد. همین موضوع سفره خانواده‌های کم‌برخوردار را کوچک و کوچک‌تر کرد.

از همان ماه‌های اول شیوع ویروس کووید ۱۹ بسیاری از نهاد‌ها و سازمان‌ها با اقداماتی مانند ضدعفونی معابر، نصب بنر‌های اطلاع‌رسانی و راهکار‌های پیشگیری از بیماری و... تلاش‌هایی برای جلوگیری از انتقال بیماری کرونا انجام دادند، اما در این بین نمی‌توان نقش مردم و خیران را در تهیه و توزیع ماسک و محلول‌های ضدعفونی‌کننده رایگان را نادیده گرفت. افرادی که خودجوش در پایگاه‌های بسیج مساجد محلات مختلف با شناسایی اقشار ضعیف کار‌های متفاوتی ازجمله ضدعفونی و خرید منزل سالمندان تا تهیه بسته معیشتی برای خانواده‌های کم‌بضاعت را انجام دادند.

 

توزیع بسته‌های معیشتی

حسینیه بهادرخان در محله عیدگاه یکی از حسینیه‌های قدیمی شهر است که قدمت آن به بیش از ۷۰ سال می‌رسد. حسینیه‌ها از گذشته تاکنون مکانی برای تجمع هیئت‌های مذهبی و برگزاری مراسم‌های عزاداری و جشن‌های اعیاد بوده است، اما حضور افراد مختلف در همین فضا‌ها این فرصت را ایجاد کرده است تا بتوانند علاوه بر برگزاری مراسم‌های مذهبی، اقدامات خیرخواهانه و خداپسندانه‌ای نیز انجام دهند.
بی‌بی سیدقطبی، یکی از اعضای فعال خواهران حسینیه بهادرخان، با بیان اینکه شیوع بیماری کرونا در جامعه وظیفه‌ای اجتماعی را بر عهده همه ما برای حمایت از نیازمندان قرار داد، بیان کرد: بیشتر افرادی که به حسینیه بهادرخان می‌آیند و در مراسم‌های مذهبی شرکت می‌کنند، از اهالی قدیم محله هستند. البته برخی از آن‌ها در چندسال اخیر از این محله رفته‌اند، اما هر زمان صحبت از کار خیر و کمک می‌شود، پیش‌قدم می‌شوند و مشارکت می‌کنند.

وی ادامه داد: با شیوع بیماری کرونا تعدادی از مردان ساکن محله شغل خود را از دست دادند. برای برخی زنان که سرپرست خانوار بودند نیز همین اتفاق افتاد و آن‌ها به‌علت محدودیت‌های این بیماری دیگر نمی‌توانستند مانند گذشته کار کنند. در همین راستا چند نفر از اعضای فعال حسینیه پیشنهاد دادند تا بسته‌های معیشتی شامل کالا‌های اساسی را با جمع‌آوری کمک اعضا و خیران خریداری و بین آن‌ها توزیع کنیم.

 

حمایت از مستأجران

سیدقطبی با اشاره به اینکه توزیع بسته‌های معیشتی از سال گذشته در چند نوبت انجام شده است، گفت: آخرین بسته معیشتی در ماه مبارک رمضان و بین ۱۵ خانواده توزیع شد. در این بسته‌ها مرغ، برنج، ماکارونی، رشته‌فرنگی، چای، قند، رب، روغن و... قرار داشت. همچنین در ۱۰ شب از این ماه مبارک غذای گرم در حسینیه طبخ شد و علاوه بر توزیع میان همسایه‌ها و عابران، در منزل این خانواده‌ها نیز تحویل داده شد.
این عضو فعال حسینیه بهادرخان افزود: جدا از توزیع بسته‌های معیشتی، به برخی خانواده‌های کم‌برخوردار وجه نقد پرداخت می‌شد تا بتوانند امورات خود را بگذرانند، ازجمله اینکه بهای قبوض خدماتی یا اجاره خانه‌شان را پرداخت کنند.

سیدقطبی با بیان اینکه قبل از شیوع بیماری کرونا نیز کمک به نیازمندان جزو برنامه‌های اعضا بود، اظهار کرد: خرید جهیزیه یا کمک به افرادی که گره مالی داشتند و از سوی اهالی محله به ما معرفی می‌شدند، در برنامه‌های ما قرار داشته و دارد. همه خیران و افرادی که می‌خواهند در این کار نیک سهیم باشند، می‌توانند با مراجعه به حسینیه قدمی در این راه بردارند.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.