روش پخت مرغ کنتاکی با مرغ سوخاری معمولی تفاوت چندانی ندارد و مهمترین چیزی که باعث میشود این غذا به محبوبیت برسد این است که از یک ادویه ترکیبی خوشمزه در پودر سوخاری آن استفاده میشود. این غذا را طبق دستور ما درست کنید و لذت ببرید.
به گزارش شهرآرانیوز، مرغ کنتاکی از غذاهای خوشمزه و پرطرف داری است که بیشتر بچهها عاشق آن هستند. این غذای ساده خیلی هم سریع پخته میشود و طعمی عالی دارد. در کشورمان به این غذای بین المللی کی اف سی یا مرغ سوخاری نیز میگویند.
تعداد: ۲۰ عدد
زمان تهیه:۳۰ دقیقه
مواد لازم برای تهیه مرغ کنتاکی:
مرغ متوسط: یک عدد
نمک: به میزان لازم
ادویه سوخاری: یک بسته
روغن سرخ کردنی: به میزان لازم
طرز تهیه مرغ کنتاکی:
مرغها را پس از شست وشو به صورت جوجه یا بیست تکه خرد کنید و بگذارید آبش گرفته شود. سپس به مرغها کمی نمک بزنید.
مرغها را درون سینی بچینید، ۲ طرف آن آرد سوخاری بزنید و بگذارید به همان حالت یک ربع استراحت کند.
مرغها را یکی یکی درون روغن داغ سرخ کنید و روغن اضافی آن را بگیرید.
نکتهاین نوع مرغ با سس سیر خیلی خوشمزهتر میشود.