سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ این روزاها به دلیل شرایطی که داریم، امکان رفتن به رستوران همراه با خانواده نیست. برای همین، بهتر است رستوران را به خانه بیاوریم. منظورم این است که درکنار بچهها یکی از غذاهای رستورانی محبوب آنها را درست کنیم. پیشنهاد ما به شما اکبرجوجه است که طعم بسیار متفاوتی از دیگر جوجههایی دارد که تا حالا درون خانه پخته اید.
مناسب برای
٤ نفر
زمان برای پخت
۶۰ دقیقه
قیمت تمام شده برای هر نفر
۱۵۰۰۰ تومان
مواد لازم برای پخت اکبر جوجه اصل مازندرانی
- مرغ ریز یک عدد
- کره ۱۰۰ گرم
- نمک و زعفران به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه اکبر جوجه اصل مازندرانی
مرغ را بعد از شستن از وسط ۲ نیم کنید. سپس ٢ ساعت درون محلول آب و نمک بخوابانید.
مرغ را از محلول آب و نمک خارج و صبر کنید آب آن گرفته شود. درون ظرفی روغن بریزید و بگذارید خوب داغ شود. مرغ را از طرفی که پوست دارد، درون روغن بگذارید تا به طور کامل سرخ شود.
۲ طرف مرغ که سرخ شد، به آن کره اضافه کنید و اجازه بدهید قدری با روغن و کره هم تفت بخورد.
مقداری زعفران و یک لیوان آب به مرغ اضافه و حرارت زیر آن را کم کنید تا کامل بپزد.
چند نکته
بهتر است برنج این غذا را بدون روغن سرو کنید، چون غذا خیلی چرب میشود.
محلول آب و نمک برای خواباندن مرغ باید کمی شور باشد.