صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آیا درگیری مسلحانه در بیمارستان دورود لرستان برای تخت صحت دارد؟ + فیلم

  • کد خبر: ۷۷۵۴۵
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۲
چند روزی است که فیلم‌های سرقت مسلحانه و درگیری در بیمارستان شهرستان دورود لرستان برای تخت، به صورت گسترده در میان کاربران فضای مجازی منتشر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، چند روزی است که فیلم‌های جعلی سرقت مسلحانه و درگیری در بیمارستان شهرستان‌دورود به صورت گسترده در میان کاربران فضای مجازی منتشر شد که این محتوای این فیلم‌ها صحت نداشتند و مربوط به سنوات گذشته و محل کلیپ‌ها نیز خارج از استان لرستان بود.

انتشار دهندگان این فیلم‌ها در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی مدعی بودند که این سرقت مسلحانه و درگیری در بیمارستان شهدای هفت تیر در شهرستان دورود به وقوع پیوست است که این مسئله با واکنش فرمانده انتظامی شهرستان دورود و رئیس بیمارستان شهدای هفتم تیر روبه رو شد.

در همین رابطه سرهنگ جمشید سیاه منصور فرمانده انتظامی شهرستان دورود در گفتگو با خبرنگار تسنیم ضمن تکذیب فیلم‌های منتشر شده با عنوان سرقت مسلحانه و درگیری در بیمارستان این شهرستان اظهار داشت: متاسفانه دشمن درصدد ایجاد تنش است.    

وی با بیان اینکه فیلم‌های منتشر شده سرقت مسلحانه و درگیری در بیمارستان متعلق به شهرستان دورود نیست افزود: مطمئنا دشمنان دنبال ایجاد نا‌امنی و بحران برای مردم هستند که باید در این رابطه هوشیار باشیم؛ ضمن اینکه پلیس فتا شهرستان دورود قاطعانه و در چارچوب قانون با انتشار دهندگان هرگونه کلیپ جعلی، برخورد می‌کند.

محمد ایمانی رئیس بیمارستان شهدای هفتم تیر دورود نیز در گفتگو با خبرنگار تسنیم، ضمن تکذیب فیلم منتشر شده در فضای مجازی با عنوان درگیری در بیمارستان این شهرستان اظهار داشت: اخیرا در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی غیر رسمی کلیپی مبنی بر «درگیری در بیمارستان شهدای هفت تیر دورود» منتشر شده که این کلیپ چند سال پیش در یکی از استان‌های همجوار لرستان گرفته شده است.

وی افزود: این کلیپ، شایعه بوده و قویا تکذیب می‌شود، درگیری در بیمارستان‌های شهرستان دورود صورت نگرفته و از انتشار دهندگان خواهشمندیم از پخش اخبار کذب جدا خودداری کنند؛ قطعا مطالب کذب پیگرد قانونی دارد.

رئیس بیمارستان شهدای هفتم تیر دورود عنوان کرد: شهر دورود در زمان حضور تیم گهر در لیگ برتر شهر فرهنگ نام گرفت و مردمانی بافرهنگ دارد.


وی به بررسی تمام ابعاد فیلمی که در فضای مجازی با عنوان درگیری بیمارستان دورود منتشر شده اشاره کرد و گفت: فضا، محیط، دیوار‌ها و سالن بیمارستانی که در فیلم نشان داده می‌شود، هیچ کدام با فضای بیمارستان شهدای هفت تیر دورود مطابقت ندارد و فیلم کاملا جعلی و کذب است.

 

هشدار! حاوی صحنه دلخراش

فیلم منتسب به درگیری بر سر تخت در بیمارستان شهر دورود در استان لرستان

 

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.