پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: مجلس تمام‌قد در حمایت از خانواده و فرزندآوری ایستاده است برگزاری دومین همایش رویش امید در مشهد | جمعیت و فرزندآوری، مهم‌ترین رکن در تحقق ایران قوی است پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۷ استان طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نسل ماهیان سفید خزری در معرض نابودی است راه‌اندازی سامانه‌ای جدید برای گزارش تخلفات پزشکی ۱۰۵ هزار زوج نابارور در کشور درمان شدند شوک در دادگاه کیفری خراسان رضوی؛ فاش شدن جزئیات قتل ناموسی با نقشه‌ای شیطانی در خانه وحشت هتل‌های پنج‌ستاره جدید در مشهد احداث می‌شوند | افزایش ظرفیت اسکان پنج‌ستاره زائران تا پایان سال ۱۴۰۴ خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت در مشهد مقابل چشمان حیرت‌زده مالک! رمزگشایی از قتل مرد ۵۰ساله در بولوار شهید کریمی مشهد | قاتل معتاد در تور نورافکن پلیس و دستور محرمانه قاضی سانحه رانندگی در محور تایباد | ۱۲ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟ مرجان‌های خلیج فارس احیا شدند رئیس سازمان محیط زیست: موضوع گردوغبار سرخس در دستورکار ماست + فیلم سند طرح جنگل‌داری اجتماعی در حوزه زاگرس تدوین شد تجهیز محیط‌بانان تهران در دستور کار قرار گرفت مرجعیت کنوانسیون تنوع زیستی به محیط زیست واگذار شد تلاش آموزش و پرورش برای رتبه بندی کادر اداری مدارس امتیاز جدید برای هنرستانی‌ها | هنرستان‌ها می‌توانند از مراکز فنی‌‌وحرفه‌ای، رایگان استفاده کنند نایب‌رئیس مجلس به تغییر ساعت شروع مدارس اعتراض کرد مهارت معلمان آموزش خانواده باید بازنگری شود هشدار جدی: اشتباهات مرگبار در مصرف مسکن‌ها و راه‌های پیشگیری
سرخط خبرها

ماجرای یک قاچاقچی که سارق شد

  • کد خبر: ۷۸۵۷۹
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۹
ماجرای یک قاچاقچی که سارق شد
دستگیری متهمی که به ۵۰ فقره دستبرد به خودرو‌های شخصی در مشهد اعتراف کرده است.

محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ اولین بار سال ۹۷ بود که به اتهام حمل مواد مخدر دستگیر می‌شود و به جرگه سابقه داران می‌پیوندد. چند مدتی از زندگی اجتماعی محروم می‌شود و دوباره به آغوش سرد جامعه بازمی گردد، اما این بار سبکش را عوض می‌کند و ربودن مال مردم را راحت‌تر و کم خطرتر می‌بیند و با یک تغییر تاکتیکی، به جای رفتن به سمت موادمخدر به جمع سارقان قطعات خودرو می‌پیوندد، اما پس از سه سال دوباره دستگیر می‌شود.

 

این بار اتهامش سرقت است و باز هم برای مدتی زندگی تحت نظر را تجربه می‌کند، اما دوباره به بطن زندگی بازمی گردد، هر چند که سرش به هیچ سنگی نمی‌خورد و پس از آزادی دوباره در خیابان‌ها راه می‌افتد و سرقت هایش را از سر می‌گیرد.
این متهم ۴۰ ساله اوایل هفته در خیابان حر ۹ (شهرک شهید رجایی) برای سومین بار دستگیر می‌شود. مأموران کلانتری شهیدرجایی هنگام گشت زنی در محدوده استحفاظی کلانتری شان به نوع قرار گرفتن یک خودرو تیبا در کنار خودرو‌های پارک شده مشکوک می‌شوند.

دستگیری متهم تکراری

مأموران بدون جلب توجه این خودرو را زیر نظر می‌گیرند که متوجه می‌شوند، راننده آن پس از پیاده شدن در حال گشت زدن دور خودرو‌های پارک شده است. حرکات مشکوک این فرد، افسران گشت کلانتری را به میدان می‌کشاند. آن‌ها ضمن توقیف راننده و خودرو، اقدام به بازرسی از درون خودرو تیبای سفیدرنگ می‌کنند.
مأموران ۳ حلقه رینگ و لاستیک، ۳ عدد باتری خودرو و چند کارت خودرو‌های دیگر را به همراه مقادیری تریاک کشف می‌کنند. وقتی فرد مظنون نمی‌تواند ظن مأموران را برطرف کند، برای پاسخگویی به کلانتری منتقل می‌شود.
با استعلام سوابق این فرد، مشخص می‌شود که دارای ۲ فقره پرونده کیفری در حوزه حمل موادمخدر و سرقت لوازم درون خودرو‌ها در سرفاصله ۳ ساله است. اما متهم به سرقت مدعی می‌شود که لوازم کشف شده در خودرواش متعلق به خودش است.

اعتراف پنج گانه

همکاری نکردن متهم با مأموران انتظامی، منجر به باز شدن پای او به پلیس آگاهی اداره مبارزه با سرقت می‌شود.
متهم در پلیس آگاهی هم ابتدا منکر هرگونه جرمی می‌شود، اما در بازجویی‌های تخصصی به ۵ فقره سرقت اعتراف می‌کند. کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پس از دستور قضایی مخفیگاه متهم را بازرسی می‌کنند که مقدار زیادی لوازم داخلی خودرو مسروقه را کشف می‌کنند.


با کشفیات جدید کارآگاهان، مشخص می‌شود که این فرد یک سارق سریالی است که مدت زیادی از سرقت هایش می‌گذرد. با به دست آمدن این سرنخ ها، بازجویی‌ها از متهم دوباره از سر گرفته می‌شود که او دیگر نمی‌تواند به داستان سرایی هایش ادامه دهد و به ۵۰ فقره سرقت در مشهد اعتراف می‌کند.

ورود متهم جدید به پرونده

متهم در ادامه درباره سرنوشت قطعات سرقتی، آدرس مال خری را در شهرک رجایی مشهد می‌دهد. با معرفی مال خر، گروهی از کارآگاهان برای دستگیری متهم وارد عمل می‌شوند و هم زمان با دستگیری مال خر ۳۸ ساله که هیچ سابقه‌ای هم در پرونده اش نداشته است، تعدادی لوازم درون خودرو سرقتی را نیز از او کشف می‌کنند.
بازجویی از مال خر نیز نشان می‌دهد که او تاکنون به ازای تمام لوازم سرقتی که از سارق گرفته است، مبلغ ۱۵ میلیون تومان به او داده است.

نشانه‌هایی از بی توجهی شهروندان

فرمانده انتظامی مشهد که جزئیات این پرونده را تشریح می‌کرد با توجه به رفتار شهروندانی که منجر به افزایش سرقت‌ها می‌شوند بیان کرد: در مخفیگاه سارق در کنار تمام لوازم مکشوفه، تعداد ۶ عدد قفل فرمان کشف شد که هیچ اثری از تخریب بر روی آن‌ها مشاهده نمی‌شد. مشخص است تعدادی از شهروندان با وجود داشتن قفل فرمان از این وسیله استفاده نکرده اند و خودشان زمینه سرقت از خودروشان را مهیا کرده اند.


سرهنگ حسین دهقانپور ادامه داد: این متهم نیز تاکنون به ۵۰ فقره سرقت در نقاط مختلف مشهد اعتراف کرده است که در ازای سرقت‌های زیاد فرد مال خر تنها ۱۵ میلیون تومان به او پرداخته است.
این مقام ارشد انتظامی مشهد با بیان اینکه نقش مال خران در این میان خیلی پررنگ است و اقدامات مجرمانه آن‌ها منجر به افزایش سرقت‌ها می‌شود، یادآور شد که تحقیقات تکمیلی درباره این پرونده ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->