هشدار وزارت بهداشت درباره خطر آلودگی سبزیجات به مدفوع سگ و گربه کارت ورود به جلسه کنکور ۲۲ تیرماه منتشر می‌شود وزیر آموزش و پرورش ابلاغ کرد: ممنوعیت رد دانش‌آموزان میان‌پایه به بهانه افت معدل جان باختن یک کارگر در پی ریزش معدن «شهید نیلچیان» توضیحات پلیس قشم در رابطه با مجروح شدن کودک ۸ ساله در تعقیب و گریز راهکاری خوراکی در درمان پرخاشگری آیا سما جهانباز به افغانستان منتقل شده است؟ + توضیحات خواهر سما زمان انتشار کارت ورود به جلسه نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد وزیر میراث فرهنگی: ظرفیت گردشگری استان‌های آسیب‌دیده در جنگ، احیا می‌شود صدور هشدار سطح نارنجی برای مشهد و ۱۹ مرکز استان در پی پیش‌بینی خیزش گرد و خاک (۱۶ تیر ۱۴۰۴) چند توصیه‌ از سوی وزارت بهداشت درمورد روزهای گرد و غبار زمان اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صندوق نفت مشخص شد کشف ۱۱۰ کیلوگرم حشیش در مرز سراوان چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ پایان مرمت سرای گمرک در بازار وکیل شیراز (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش آمار گردشگری در خلیل‌آباد خراسان‌ رضوی به دلیل عدم روشنایی مناسب اژه‌ای: نظام جمهوری اسلامی ایران قدردان مردم سلحشور و متعهد کشور است مشاهده همزمان ۵ یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران + فیلم (۱۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز ابلاغ اینترنتی دعوتنامه هیئت تجدیدنظر تامین اجتماعی (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش از طریق آزمون استخدامی شهریه مدارس باید با توجه به وضعیت معیشت منطقه‌ای تعیین شود نرخ بلیت قطار از هواپیما سبقت گرفت! ۶ پرونده آثار تاریخی ایلام در مسیر ثبت در فهرست ملی کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۶ تیر ۱۴۰۴) | از شدت گرمای هوا کاسته می‌شود جزئیات جدید درمورد نوبت دوم کنکور (۱۶ تیر ۱۴۰۴) معاون گردشگری: بحران‌های سیاسی و اجتماعی در حوزه مدیریت گردشگری فرصت است نه تهدید! تهیه شناسنامه جزایر خلیج فارس برای حفاظت زیست‌محیطی راهکار‌هایی عملی برای صرفه‌جویی آب در تابستان هنگام استفاده از کولر‌های آبی | هوشمندانه خنک شوید صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش وزش باد (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تبرکشی و چاقوکشی در چهارراه میدان گرگان + فیلم و جزئیات

  • کد خبر: ۷۶۴۹۲
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۸
  • ۱
تبرکشی و چاقوکشی در چهارراه میدان گرگان + فیلم و جزئیات
گلستان رئیس پلیس آگاهی استان گلستان با اشاره به حادثه آشوب خیابانی در چهارراه میدان گرگان، گفت: این فرد هیچ خصومتی با افراد زخمی شده نداشته و با خاطر مسائل روحی و روانی این کار را انجام داده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرهنگ مجتبی مروتی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حدود ساعت ۱۹ دیروز موضوعی مبنی بر درگیری در چهارراه میدان گرگان به پلیس اطلاع داده شد و بلافاصله عوامل انتظامی وارد عمل شدند.

 

وی بیان کرد: فردی که این حادثه را به وجود آورده کارتن خواب بوده و از لحاظ روحی و روانی وضعیت آشفته‌ای دارد که البته این موضوع توسط پزشکی قانونی در حال بررسی است.

 

تعداد بازدید : 1396

 

رئیس پلیس آگاهی گلستان افزود: این فرد به‌منظور تهیه قرص برای آرامش خودش به این محل مراجعه کرده بوده که در آنجا با یک نفر درگیری لفظی پیدا می‌کند و در ابتدا با تیغ موکت بری به سمت مردم حمله‌ور می‌شود و بعد از آنکه تیغه موکت بری شکست، از همان بساط پهن شده در محل، ۲ وسیله برنده بر می‌دارد و دوباره شروع به حمله به مردم می‌کند.

 

مروتی خاطرنشان کرد: همکاران ما با حضور در محل و بعد از تیراندازی، فرد را زمین‌گیر و دستگیر می‌کنند.

 

وی گفت: بر اثر اقدامات این فرد ۱۰ نفر از شهروندان زخمی شده که متأسفانه یک نفر از آنها به توجه به شدت جراحات وارده فوت می‌کند.

 

رئیس پلیس آگاهی گلستان بیان کرد: این فرد هیچ خصومتی با افراد زخمی شده نداشته و تنها به خاطر مسائل روحی و روانی این کار را انجام داده است. از همان شب گذشته پرونده‌ای در این رابطه تشکیل و در حال رسیدگی است.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
هاشم
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۳
0
0
نصف مملکت اعصاب روحی روانی ندارن حالا باید برن قتل کنن ؟
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->