صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ناگت سبزی، یک وعده غذایی کامل ویژه گیاه‌خواران است+ دستور پخت

  • کد خبر: ۷۸۷۱۶
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۱
ناگت سبزی یا ناگت گیاهی یکی از خوشمزه‌ترین و سالم‌ترین ناگت‌ها می‌باشد که از سبزیجات تازه و درجه یک تهیه می‌شود و میتواند گزینه مناسبی برای ناگت مرغ باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، ناگت جزو غذا‌های فست‌فودی و موردعلاقه بچه‌هاست. معمولا ناگت‌های آماده در بازار مرغ و ماهی هستند، اما ما امروز می‌خواهیم ناگت سبزیجات آموزش بدهیم که بسیار خوشمزه است و افزون بر گیاه‌خواران، برای کودکان هم بسیار عالی است. در تهیه این ناگت دست شما باز است و می‌توانید متناسب با سلیقه و ذائقه‌ای که دارید، از سبزیجات مختلف و در دسترس استفاده کنید.

تعداد: ۳ عدد

زمان تهیه: ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه ناگت سبزی:

پوره سیب‌زمینی: ۵/۱ پیمانه
پودر سوخاری: نصف پیمانه
اسفناج پخته و خردشده: یک‌سوم پیمانه
روغن سرخ‌کردنی: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه ناگت سبزی:

پودر سوخاری را با یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک داخل بشقابی بریزید و خوب مخلوط کنید.

درون ظرفی پوره سیب‌زمینی و اسفناج را با هم مخلوط و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید. از مخلوط به اندازه یک لقمه بردارید و آن را به شکل توپ درآورید. سپس درون مخلوط پودر سوخاری و نمک بغلتانید.

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. درون سینی فر لایه‌ای از فویل آلومینیمی قرار دهید و روی آن کمی روغن اسپری کنید.

ناگت‌ها را که یکی‌یکی آماده کردید، روی فویل آلومینیمی بچینید و کمی روغن روی آن اسپری کنید. سپس به مدت ۱۰ دقیقه آن‌ها را درون فر بپزید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.