صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

بررسی وضعیت مدارس فوتبال در تابستان ۱۴۰۰| اوقات بی‌فراغت!

  • کد خبر: ۸۰۲۲۴
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۸
تابستان به روز‌های پایانی نزدیک می‌شود، اما مدرسه‌های فوتبال به‌علت تعطیلی دوماهه کرونایی، فصل خوبی نداشتند.

مرتضی اخوان | شهرآرانیوز؛ هنوز هیجان بازگشایی مدارس فوتبال، اوقات فراغت تابستانه علاقه‌مندان را به نقطه اوج نرسانده بود که تعطیلی موج پنجم کرونا از ۱۹ تیر بار دیگر ناامیدی را به کودکان، نوجوانان و جوانانی تزریق کرد که در جست‌و‌جوی رؤیا‌های بزرگشان در مستطیل کوچک و سبز فوتبال می‌گشتند؛ تعطیلی که نه‌تن‌ها به درازا انجامید، بلکه با بالا‌رفتن آمار وحشتناک مرگ‌و‌میر کرونایی ترس را هم به جان خانواده‌ها انداخت که بعد از پایان این بحران پایان‌ناپذیر آیا فرزندانشان را دوباره به مستطیل زندگی بفرستند یا خیر!

 

با‌این‌همه از هفته گذشته با اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا بار دیگر باشگاه‌ها و اماکن ورزشی باز شدند و مدارس فوتبال هم کارشان را از سر گرفتند؛ اتفاقی که چندان امیدبخش نیست و این علامت‌سؤال بزرگ پیش‌روی خانواده‌هاست که تکلیف هزینه‌ای که کردند و خدمتی که نگرفتند چه می‌شود؟ چند تن از مدیران مدارس فوتبال قدیمی شهر به این سؤال پاسخ می‌دهند.

رحیمی: از جیبمان خرج کردیم

مدیر باشگاه و مدرسه فوتبال ابومسلم ثامن درباره اتفاقات ترم تابستانه و تعطیلی دوماهه کرونایی گفت: ما امسال از اول تیر کارمان را شروع کردیم و در همان چند هفته نزدیک به ۱۰۰ ثبت‌نامی داشتیم؛ اما متأسفانه تعطیلی بر اثر موج پنجم کرونا بار دیگر همه رشته‌های ما را پنبه کرد.

 

اصغر رحیمی با اشاره به هزینه‌های برگزاری مدرسه فوتبال در تابستان کرونایی اظهار کرد: ما از هر نفر ۸۰۰‌هزار تومان شهریه گرفتیم و همین تعطیلات سبب شد تا ده‌دوازده خانواده بیایند و پولشان را پس بگیرند. وی افزود: این اتفاق درحالی رخ داد که ما هزینه اجاره زمین و هزینه بچه‌ها را داده بودیم. ما حدود ۷ میلیون و ۲۰۰‌هزار تومان فقط پول زمین دادیم. ۸ مربی داشتیم که هر کدام برای هر جلسه تمرین ۵۰ تا ۶۰‌هزار تومان از ما می‌گیرند و علاوه بر این‌ها هزینه مدیر فنی و سرپرست هم هست.

 

رحیمی تصریح کرد: هزینه البسه بچه‌ها هم به‌این‌شکل است که ۸۰‌هزار تومان پول شورت و پیراهن و جوراب، ۴۰ تومان هزینه بیمه، ۸۰‌هزار تومان هزینه توپ و ۷۰‌هزار تومان هم برای کوله هر یک از بچه‌ها دادیم. مدیر باشگاه ابومسلم ثامن یادآور شد: شما یک حساب سرانگشتی بکنید، خواهید دید که دیگر ما یک چیزی هم از جیب خودمان گذاشتیم. اصغر رحیمی اذعان کرد: با‌وجود‌این به‌خاطر تعهدی که به خانواده‌ها داریم، ما کلاس‌هایمان را ادامه می‌دهیم و آموزش‌و‌پرورش هم ظاهرا اعلام کرده مدارس از آبان باز می‌شود و همین به ما کمک می‌کند که کلاس‌ها را به پایان برسانیم.

سخن‌سنج: پول بچه‌ها را برمی‌گردانیم

مدرسه فوتبال بابک عالی‌حرفه‌ای نیز یکی از مدارس قدیمی مشهد است که همه‌ساله چکیده بازیکنان نخبه در این مدرسه همچون ابومسلم ثامن، سایپا و بسیاری دیگر از مدارس ریشه‌دار و قدیمی فوتبال مشهد به تیم‌های رده‌های سنی باشگاهی آن می‌روند. محسن سخن‌سنج، مدیر این باشگاه، درباره اتفاق‌های تعطیلی مدارس فوتبال در فصل اوقات‌فراغت گفت: از اول تابستان تا‌به‌امروز فقط ۱۰ جلسه از کلاس‌های اوقات‌فراغت تابستان را برگزار کردیم و این هم دلیلش تعطیلی‌های اجباری کرونایی بوده است.

 

وی افزود: طبیعی است خانواده‌ها از این مسئله ناراحت باشند و ما هم به آن‌ها حق می‌دهیم. سخن‌سنج اذعان کرد: در این مدت پنج‌شش‌نفری از ادامه حضور در کلاس‌ها انصراف دادند و ما هم پولشان را عودت داده‌ایم. مدیر مدرسه فوتبال بابک عالی‌حرفه‌ای با اشاره به بازگشایی دوباره مدارس فوتبال از هفته پیش اظهار کرد: الان یک‌هفته‌ای است که دوباره مدارس فوتبال باز شده است و ما کارمان را شروع کردیم و امید داریم تا اواخر مهر هم کلاس‌ها به پایان برسد؛ البته مدرسه ما، چون زمانش ۶ بعد‌از‌ظهر است، زیاد با کلاس درس بچه‌ها تداخل ندارد.

 

سخن‌سنج یادآور شد: شنیده‌ایم باز از ۵‌مهر به‌خاطر مراسم آخر صفر که قرار است در ورزشگاه تختی برگزار شود، می‌خواهند مدارس را ده‌روزی تعطیل کنند. به‌هر تقدیر اگر خانواده‌ها بخواهند انصراف بدهند، پولشان را عودت می‌دهیم وگرنه کار را ادامه خواهیم داد. مدیر باشگاه بابک عالی‌حرفه‌ای در پاسخ به این سؤال که مدارس فوتبال در ۲ سال پیاپی کرونایی، امسال بهتر بود یا سال قبل، تصریح کرد: ما سال قبل به‌خاطر شرایط پیچیده و گنگ کرونایی اصلا کار را شروع نکردیم و کلاسی نداشتیم، اما امسال حدود ۹۰ نفر ثبت‌نامی داشتیم و خودمان هم نمی‌خواستیم بیشتر ثبت‌نام کنیم؛ چون به‌هر‌تقدیر باید دستورالعمل‌ها را هم رعایت می‌کردیم.

زینلی: امسال استقبال بیشتر بود

احمد زینلی، مالک باشگاه و مدرسه فوتبال سایپای مشهد، درباره میزان استقبال خانواده‌ها از مدارس فوتبال در تابستان امسال گفت: خدا‌را‌شکر امسال استقبال خیلی بیشتر از سال گذشته بود. وی افزود: به‌هر‌حال سال قبل هنوز اوایل کرونا بود و خانواده‌ها و حتی خود ما بیشتر می‌ترسیدیم. شناخت همه از این ویروس کمتر بود؛ اما امسال هم شناخت و آگاهی مردم از ویروس کرونا بیشتر شده و هم ما دستمان آمده است چطور پروتکل‌ها را بهتر رعایت کنیم تا خدایی‌نکرده کسی آسیب نبیند.

 

وی با اشاره به مقایسه میزان استقبال امسال و سال گذشته خانواده‌ها از ثبت‌نام فرزندانشان در مدرسه فوتبال سایپا اذعان کرد: ما سال گذشته حدود سی‌چهل ثبت‌نامی داشتیم، اما امسال نزدیک ۱۰۰‌نفر ثبت‌نام داشتیم. وی تصریح کرد: ما جلسات باقی‌مانده را ادامه خواهیم داد و، چون زمان برگزاری کلاس‌هایمان هم بعد‌از‌ظهر است، فکر نمی‌کردم از حیث تداخل با کلاس‌های مدرسه بچه‌ها مشکلی به وجود بیاید. خیلی از خانواده‌ها در مدت تعطیلی دوماهه می‌خواستند انصراف دهند،، اما ما آن‌ها را متقاعد کردیم که اگر برای آینده فرزندشان هدف دارند، پای کار بمانند، ولی اگر می‌خواهند صرفا در تابستان تفریحی کرده باشند، بیایند و پولشان را پس بگیرند. خوشبختانه شاید درصد انصرافی ما کمتر از یک‌درصد بود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.