صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

آیت‌ا... سیدهاشم حسینی‌بوشهری، رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم: شهید هاشمی‌نژاد متفکری بزرگ و مبارزی خستگی ناپذیر بود.

محمد کاملان | شهرآرانیوز؛ رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه شهید هاشمی‌نژاد متفکری بزرگ و مبارزی خستگی ناپذیر بود، گفت: ایشان دارای بینش ژرفی بود و، چون احساس می‌کرد دشمنان بیکار نخواهند نشست و افکار نسل جوان را آلوده خواهند کرد، کانون بحث دینی را تشکیل داد و خود را برای پاسخگویی به مشکلات نسل جوان آماده و خدمت‌های بزرگی به آن نسل کرد؛ امروز به چنین شخصیت‌هایی نیاز داریم تا اذهان جوانان ما را که تحت تأثیر فضای مجازی آلوده شده است، پالایش کند.

آیت‌ا... سیدهاشم حسینی‌بوشهری در مراسم چهلمین سالگرد شهادت سیدعبدالکریم هاشمی نژاد در ایوان مقصوره بارگاه منور رضوی بیان کرد: سه عامل اساسی در ماندگاری افراد جامعه نقشی کلیدی دارد؛ عامل اول قداست و تعالی هدف انسان هاست؛ اگر انسانی دارای هدف متعالی و مقدس بود، یعنی کار او برای خدا و رضای اوست و از هر نوع مقام پرستی و مسائلی که شائبه غیرخدایی بودن در آن باشد، دوری می‌کند و چنین انسان‌هایی ماندگار تاریخ هستند.

حرکت به‌موقع راز ماندگاری است

وی از «حرکت به هنگام» به عنوان دومین ویژگی ماندگار شدن نام برد و افزود: گاه کسی کاری انجام می‌دهد، اما به‌هنگام و در شرایط مناسب نیست و اثری ندارد، اما اگر آن کار به‌هنگام و در شرایط خودش اتفاق بیفتد، باعث ماندگاری فرد و آن حرکت می‌شود.
رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه عامل سوم درجه بصیرت و آگاهی و شناخت افراد است، افزود: این یعنی قبل از اینکه خطر بیاید، او فریاد بکشد و هشدار بدهد؛ در بزنگاه‌ها فریاد بزند؛ این افراد ماندگار تاریخ هستند و خواهند بود.

افشاگری با هدف روشنگری

حسینی بوشهری با تأکید بر اینکه شهید هاشمی نژاد هر سه این ویژگی‌ها را داشت، افزود: این شهید بزرگوار در جامعه‌ای که دم از شاه پرستی می‌زد، شروع به افشاگری و روشنگری کرد تا جامعه حقیقت را بشناسد و بین حقیقت و منفعت، حقیقت را انتخاب کند؛ او وقتی استبداد همه جا را گرفته و بر روان و زندگی مردم تسلط پیدا کرده بود، به‌عنوان یک طلبه جوان با استفاده از خطبه‌های غرا و قلم پرتوان غرب را به‌چالش می‌کشید.

رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ویژگی سوم شهید را بصیرت و بینش عمیق ایشان برشمرد و گفت: ایشان صاحب بصیرت عمیق و مرد میدان و قهرمان صحنه‌ها بود؛ شهید هاشمی نژاد را با این عنوان که اهل گفتگو و مناظره با گروهک ها، صاحبان تفکر و مکاتب مختلف است، می‌شناختند و حاضر بود که ساعت‌ها بنشیند و با آن‌ها صحبت کند و حرف حق را به کرسی بنشاند.

حسینی بوشهری با اشاره به پاسخ‌گویی مناسب شهید هاشمی نژاد به نیاز‌های جامعه خاطرنشان کرد: ویژگی بارز این شخصیت عشق و اردات و دلدادگی به امام حسین (ع) بود و کتابی وزین و ماندنی به‌نام «درسی که حسین به انسان‌ها آموخت» را با همین عشق به‌رشته تحریر درآورد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.