صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

دستگاه رادیولوژی شتاب دهنده خطی که برای درمان بیماران سرطانی با هزینه ۱۴ میلیارد تومان با دلار ۴۲۰۰ تومانی وارد استان بوشهر شده بود به طور عجیبی در یکی از خانه باغ‌های شهرستان دشتستان نگهداری و خاک می‌خورد، گفته می شود این دستگاه در بازار آزاد ۸۰ میلیارد تومان قیمت دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، فروردین امسال یک دستگاه رادیولوژی شتاب دهنده خطی برای درمان بیماران سرطانی با هزینه ۱۴ میلیارد تومان با دلار ۴۲۰۰ تومانی وارد استان بوشهر شد.

قرار بود این دستگاه از محل کمک‌های خیرین برای درمان سرطان در بیمارستان هسته‌ای بوشهر مستقر شود اما تاکنون دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اقدام به این کار نکرده است.

پیگیری‌های خبرنگار ما در دشتستان حکایت از آن دارد که این دستگاه در یکی از خانه باغ‌های شهرستان دشتستان نگهداری و خاک می‌خورد.

خبرنگار ما مستندات این اقدام را در اختیار نهادهای نظارتی قرار داده است.

سعید کشمیری رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در خصوص این خبر گفت: در سال 1397 با درخواست این دانشگاه و موافقت معاونت درمان وزارت بهداشت و از طریق هیات امنای صرفه جویی ارزی وزارت با اختیارات حاصله از ماده 40 اساسنامه «هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران» قرارداد سه جانبه ای جهت خرید یک دستگاه شتاب دهنده خطی که جهت رادیوتراپی بوشهر بکار می رود منعقد شد.

وی افزود: باتوجه به محدودیت واردات این دستگاه با پیگیری های انجام شده، از هشت دستگاه وارداتی توسط «هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران» یکی از دستگاه ها به استان بوشهر اختصاص یافت و حضور خیرین در این زمینه بسیار حیاتی بود. چراکه این دانشگاه به لحاظ فقدان اعتبار و بودجه کافی قادر به خرید این دستگاه نبود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه هزینه نگهداری ماهیانه این دستگاه حدود سی میلیون تومان است که توسط خیّر تقبل شده است، گفت: با توجه به حجم دستگاه (حمل توسط سه تریلی) و عدم وجود فضای مناسب نگهداری دستگاه در دانشگاه، طبق تفاهم نامه ای حفظ و نگهداری از دستگاه به صورت امانی تا زمان بهره برداری نهایی در فضای مناسب و مورد تایید کارشناسان فنی این دانشگاه قرار گرفته است.

دستگاه رادیولوژی شتاب دهنده خطی با هزینه دولتی ۱۴ میلیارد تومانی وارد شده اما در بازار آزاد ۸۰ میلیارد تومان قیمت دارد.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.