ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مدیرعامل خانه ای‌بی به "تکذیب گم شدن پانسمان بیماران پروانه‌ای" واکنش نشان داد

  • کد خبر: ۸۶۵۰۸
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۷
مدیرعامل خانه ای‌بی به
مدیرعامل خانه ای‌بی در واکنش به پاسخ وزارت بهداشت به ماجرای "مفقود شدن ۲۵۰۰ کیلو از پانسمان بیماران پروانه‌ای و تکذیب این موضوع"، گفت: ما قریب به یک سال است که صحبت می‌کنیم و وزارت بهداشت به ما جوابی نداده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمیدرضا هاشمی گلپایگانی در گفت‌وگو با ایسنا در واکنش به پاسخ وزارت بهداشت به ماجرای "مفقود شدن ۲۵۰۰ کیلو از پانسمان بیماران پروانه‌ای و تکذیب این موضوع"، گفت: ما قریب به یک سال است که صحبت می‌کنیم و وزارت بهداشت به ما جوابی نداده است. در تیرماه ۱۴۰۰ بنده در کمیسیون بهداشت مجلس حاضر شدم و تمام مسئولان غذا و دارو از جمله خانم زهره زرین کلاه که جوابیه وزارت بهداشت به نقل از وی منتشر شده است نیز حضور داشتند اما نتوانستند در حضور اعضای کمیسیون بهداشت عدد و رقمی از تعداد پانسمان‌ها بگویند.

وی مدعی شد: من ادعا می‌کنم ۲۵۰۰ کیلو پانسمان در هاله‌ای از ابهام است، اگر من اشتباه می‌گویم علیه من در دادگاه اقامه دعوا کنند و قاطعانه عرض می‌کنم ۲۵۰۰ کیلو پانسمانی که مفقود شده یا از طریق خانه ای‌بی درز کرده و به بیرون رفته یا از طریق وزارت بهداشت؛ اگر از خانه ای‌بی به بیرون درز کرده من را بازخواست کنند و اگر که از طریق وزارت بهداشت بوده، جوابگو باشند.

هاشمی گلپایگانی ادامه داد: اگر می‌گویند این پانسمان‌ها مفقود نشده است، اعلام کنند ۲۵۰۰ کیلو کجاست و در چه انباری نگهداری می‌شود و تاریخ مصرفش تا کی ادامه دارد؟ اگر در پایان ۱۴۰۰ به من بگویند شما بیا و این پانسمان‌ها را بگیر، تاریخ مصرف پانسمان‌ها گذشته باشد یا رو به اتمام باشد به درد بیماران ما نمی‌خورد. تنها جایی که مرجع رسیدگی به این کار است خانه ای‌بی است. حداقلش بگویند این تعداد پانسمان وجود دارد و تاریخ اعتبار آن را نیز به ما بگویند تا ما برنامه‌ریزی کنیم.

وی با رد پاسخ وزارت بهداشت گفت: کمیسیون بهداشت مجلس، دو نفر را مامور کرده به این کار رسیدگی کنند و از انبار ما بازدید کردند و من توضیح دادم. از انبار وزارت بهداشت هم بازدید کنند و توضیحات آن‌ها را بشنوند.

به گزارش ایسنا، مدیرعامل خانه ای‌بی ادعا کرده بود که ۲۵۰۰ کیلو پانسمان اهدایی یونیسف به بیماران پروانه‌ای مفقود شده است و خواستار ورود قوه قضاییه به این موضوع شده بود، این ادعا توسط رئیس اداره ملزومات پزشکی وزارت بهداشت تکذیب شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->