صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

متخصصان توصیه می‌کنند که افراد با سیستم ایمنی ضعیف باید دوز سوم یا تقویت کننده واکسن کووید ۱۹ را تزریق کنند تا ایمنی بیشتری در برابر همه گیری داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، با توجه به فصل سرما و شیوع آنفولانزا و همچنین شیوع سویه جدید اومیکرون، متخصصان توصیه می‌کنند که افراد با سیستم ایمنی ضعیف باید دوز سوم یا تقویت کننده واکسن کووید ۱۹ را تزریق کنند تا ایمنی بیشتری در برابر همه گیری داشته باشند.

فصل سرما، زمان شیوع آنفولانزا است و از سوی دیگر به واسطه ظهور سویه جدید کرونا به نام اومیکرون، موج جدید از نگرانی‌ها به راه افتاده است. بر این اساس متخصصان توصیه می‌کنند دوز سوم یا تقویت کننده کرونا برای افراد با سیستم ایمنی ضعیف تزریق شود.

دکتر مروا کایسی (Marwa Kaisey)، متخصص عصبی و استادیار عصب شناسی در مرکز پزشکی سیدرز- ساینای (Cedars-Sinai) در لس آنجلس، توصیه می‌کند: بیماران دارای نقص ایمنی باید حتماً واکسن آنفولانزا و همچنین دوز تقویت کننده واکسن کووید ۱۹ را دریافت کنند. در غیر این صورت، اگر به کووید ۱۹ مبتلا شوند، احتمالاً نتایج بدتر را تجربه خواهند کرد، زیرا ممکن است سطح ایمنی مشابهی از دو دوز واکسن در بدن آن‌ها نسبت فردی که دارای سیستم ایمنی سالم است، ایجاد نشده باشد.

در ضمن توصیه می‌شود این افراد واکسن آنفولانزا را در زمان شیوع این بیماری تزریق کنند چراکه به طور کلی افراد با سیستم ایمنی ضعیف، کمتر قادر به ایجاد یک پاسخ ایمنی موثر در برابر همه عفونت‌ها هستند.

سیستم ایمنی می‌تواند به دلیل سرطان، پیوند اعضا یا مغز استخوان، بیماری‌های مزمن یا مصرف دارو‌هایی برای این شرایط، ضعیف شود.

مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده توصیه می‌کنند، افراد دچار نقص ایمنی باید دوز سوم واکسن فایزر یا مدرنا را حداقل یک ماه پس از دوز دوم خود دریافت کنند. در ضمن ترکیب یا تطبیق این واکسن‌ها خوب بوده و مشکلی ندارد.

به گفته دکتر کایسی، یک دوز اضافی واکسن به منظور ارائه سطح محافظتی به بیماران دچار نقص ایمنی مانند افرادی است که کاملاً واکسینه شده و دارای سیستم ایمنی سالم هستند. در حالی که یک واکسن تقویت کننده به افرادی که کاملاً واکسینه شده اند، داده می‌شود که محافظت در برابر ویروس به طور طبیعی به مرور زمان از بین می‌رود.

دکتر کایسی در این رابطه تاکید کرد: تصمیم گیری زمان بندی باید بر اساس زمانی باشد که بیماران دارو‌های سرکوب کننده سیستم ایمنی خود را مصرف می‌کنند. آن‌ها باید با پزشک خود مشورت کنند تا در زمان درست نسبت به دریافت واکسن اقدام کنند.

دکتر استنلی جردن (Stanley Jordan)، مدیر برنامه‌های نفرولوژی و ایمونولوژی پیوند اعضا در مرکز پزشکی سیدرز- ساینای می‌گوید: دوز اضافی برای بیماران پیوند اعضا بسیار بسیار مهم است. چرا که آن‌ها دارو‌هایی مصرف می‌کنند که سیستم ایمنی بدن آن‌ها را سرکوب می‌کند تا از پس زدن اندام جلوگیری کنند. پس از دو واکسیناسیون، تنها حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد از بیماران پیوندی از نظر آنتی بادی‌های کووید ۱۹ مثبت هستند. چند مطالعه عالی نشان داده اند که این بیماران با دریافت دوز اضافی حدود ۶۰ درصد پاسخ ایمنی به دست می‌آورند.

منبع: آخرین خبر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.