صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

با این ترفندها قارچ را طولانی مدت نگه‌داری کنید

  • کد خبر: ۹۲۶۵۰
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۴
اگر می‌خواهید از سیاه و خراب شدن قارچ‌ها به مدت طولانی جلوگیری کنید می‌توانید با روش فریز کردن یا نگهداری در بسته بندی اصلی همیشه از قارچ‌های تازه استفاده کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، قارچ از آن دسته خوراکی‌هایی است که می‌توانید در غذا‌ها و سالاد‌های مختلف استفاده کنید، اما ممکن است همیشه در زمان آشپزی آن در دسترس نداشته باشید. چرا که معمولا قارچ برای مصرف یک بار استفاده خریداری می‌شود و نگه داشتن آن و جلوگیری از سیاه شدن آن کار سختی است. اما با روش‌هایی می‌توان نگه داری سخت قارچ را آسان کرد و برای مدت زمان طولانی در یخچال و فریزر نگه داشت.

منجمد کردن

منجمد کردن یکی از شیوه‌های نگه‌داری بلند مدت قارچ است. با پاک کردن قارچ‌ها زیر آب شروع کنید و سپس آن‌ها را در هوای آزاد خشک کنید می‌توانید آن‌ها را روی کاغذ یا حوله برای گرفتن آب اضافی پخش کنید. زمانی که قارچ‌ها تقریبا خشک هستند، آن‌ها را با حوله کاغذی یا برس زبر تمیز کنید. این باعث می‌شود که برخی آلودگی‌ها پاک شوند و بعد آن‌ها را در فریزر نگه دارید.

بسته بندی اصلی

اگر قرار نیست از قارچ خود استفاده کنید، بسیار خوب است که آن‌ها را با بسته بندی‌های پلاستیکی نگهدارید، زیرا پوشش پلاستیکی معمولا سوراخ‌هایی دارد که رطوبت اضافی را بدون خشک کردن قارچ‌ها از بین می‌برد. اگر به کمی قارچ نیاز دارید، کوچک‌ترین سوراخ ممکن روی پوشش پلاستیکی اصلی را ایجاد کنید. زمانی که قارچ را نیاز دارید از بسته بردارید، آن ناحیه را ببندید تا هوا وارد پلاستیک نشود.

سریع به یخچال انتقال دهید

بعد از این که قارچ را به خانه آوردید، آن‌ها را در بسته بندی که دارد داخل یخچال قرار دهید. قرار دادن قارچ تازه داخل یخچال سرعت خراب شدن را کاهش می‌دهد با استفاده از این تکنیک قارچ‌های باید حدود یک هفته سالم بماند.

سرخ کردن

قبل از سرخ کردن قارچ‌ها، آن‌ها را خرد کنید و با یک تا دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون با مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید. بگذارید قارچ‌ها خنک شود. هنگامی که پختن قارچ‌ها به پایان رسید، قبل از فریز کردن بگذارید خنک شود آن‌ها را داخل بشقاب پخش کنید تا خنک شوند. در کیسه‌های پلاستیکی منجمد کنید. هنگامی که قارچ‌ها سرد شدند، آن‌ها را در کیسه‌های پلاستیکی نگهدارید و منجمد کنید. پخت وپز قبل از فریز کردن آن‌ها مانع از جذب رطوبت زیاد آن‌ها می‌شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.