صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سازمان ملل: ۵۰۰ هزار افغانستانی در سال ۲۰۲۱ به ایران مهاجرت کرده‌اند

  • کد خبر: ۹۳۰۴۱
  • ۰۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۳
کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان (UNHCR) اعلام کرد که از آغاز سال ۲۰۲۱ میلادی تاکنون دست‌کم، ۵۰۰ هزار نفر از افغانستان به ایران مهاجر شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان (UNHCR) می‌گوید که از آغاز سال ۲۰۲۱ میلادی تا کنون دست‌کم، ۵۰۰هزار نفر از افغانستان به ایران مهاجر شده اند.

فیلیپو گراندی، کمیشنر عالی ملل متحد در امور پناهندگان که برای بررسی وضعیت مهاجرین افغان به ایران رفته، خواستار افزایش کمک‌ها برای رسیدگی به این مهاجرین افغان در آن کشور شده است.

UNHCR سه‌شنبه (روز گذشته) گفته است که گراندی در این سفر سه روزه‌اش، با مقام‌های ایرانی دربارۀ وضعیت پناهجویان و مهاجرین افغان در برخی از کمپ‌ها در آن کشور دیدار و گفتگو کرده است.

گراندی افزوده که در دیدار با وزیر خارجۀ ایران و برخی از مقام‌های آن کشور در بارۀ مدیرت کمک‌ها به افغان‌های تازه وارد شده به آن کشور صحبت کرده و اضافه کرده است که به دلیل میزبانی ایران از مهاجرین افغان، جامعۀ جهانی بر حمایت‌های خود از مردم و دولت آن کشور ادامه دهد.

کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان گفته است با سیل مهاجرت‌ها در جریان سال ۲۰۲۱ میلادی به ایران، این سازمان یک کمپ تازۀ را در آن کشور ایجاد کرده و نیز اقداماتی را برای رفع نیازمندی‌های فوری آنان روی دست گرفته است.

این نهاد وابسته به سازمان ملل به نقل از گراندی گفته است: دولت ایران برای چندین دهه میزبان سخاوت‌مندانه مهاجرین بوده است، اما از آنجایی که وضعیت در افغانستان شکننده است، ما باید اطمینان حاصل کنیم که کسانیکه به ایران فرار می‌کنند، کمک‌های مورد نیاز را دریافت می‌کنند.

UNHCR با بیان اینکه با دولت ایران برای اطمینان از اینکه این کشور برای تحمل بار مهاجران تنها نیست، به همکاری خود ادامه خواهد داد، گفته که ما خواستار کمک مالی به ایران در بخش‌های مختلف از جمله بهداشت و آموزش و همچنین واکسن کرونا هستیم.

به نوشته این سازمان، ایران طی ۴ دهه گذشته میزبان مهاجران افغانستان بوده و طی این سال‌ها مهاجران در کنار سایر شهروندان این کشور از خدمات آموزش، بهداشت و دسترسی به فرصت‌های زندگی بهره‌مند بودند.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.