صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

خیز زمستانی امیکرون در مشهد و خراسان رضوی

  • کد خبر: ۹۶۹۷۰
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۷
  • ۱
همه آمار‌های اعلامی دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره مراجعان روزانه سرپایی و بستری جدید کرونا نشان از حرکت کند، اما صعودی کرونا در مناطق زیرپوشش این دانشگاه و خراسان رضوی دارد.

امیررضا وثوقی | شهرآرانیوز؛ همه آمار‌های اعلامی دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره مراجعان روزانه سرپایی و بستری جدید کرونا نشان از حرکت کند، اما صعودی کرونا در مناطق زیرپوشش این دانشگاه و خراسان رضوی دارد و به گفته رئیس کمیته رسانه و اطلاع رسانی مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با افزایش تعداد مبتلایان سرپایی، هم اکنون براساس آخرین اطلاعات سامانه «ماسک» ۳ شهرستان تربت حیدریه، گناباد و خلیل آباد در خراسان رضوی از آبی به زرد تغییررنگ داده اند؛ درحالی که پیش از این همه شهرستان‌های استان آبی بودند و این وضعیت نشانه ورود به موج ششم و خطر شیوع امیکرون است.

محمد پهلوان با اشاره به اینکه دیروز ۱۰۷۰ بیمار سرپایی با علائم مشکوک به مراکز ۱۶ساعته خدمات جامع سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد مراجعه کرده اند که این میزان نسبت به روز‌های گذشته افزایشی محسوس داشته است، افزود: تعداد بیماران سرپایی مراجعه کننده به مراکز منتخب کرونا در این دانشگاه نسبت به ۱۰روز گذشته ۳۰درصد افزایش یافته است.

وی اضافه کرد: هم اکنون ۳۸۴بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند که ۱۰۱نفر از این تعداد در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری شده اند.

وی با اشاره به اینکه از مجموع ۳۸۴ بیمار بستری مشکوک یا مبتلا به کرونا در خراسان ۲۹۵ نفر متعلق به دانشگاه علوم پزشکی مشهد است، اظهار کرد: دیروز ۱۲۶ بیمار جدید در مراکز درمانی استان بستری شدند که ۹۷ نفر از این تعداد مربوط به این دانشگاه است.

دز سوم فقط برای ۲۰ درصد

رئیس کمیته رسانه و اطلاع رسانی مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه ایمنی افراد دربرابر ویروس کرونا بعد از ۵ ماه از دریافت دز دوم واکسن کاهش می‌یابد، درباره آخرین وضعیت واکسیناسیون در مشهد گفت: تاکنون ۲۰.۳۳ درصد از گروه‌های هدف بالای ۱۸ سال دز سوم واکسن را دریافت کرده اند و لازم است همه گروه‌های هدف در زمان لازم برای دریافت دز سوم به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.

واکسیناسیون ۸۱ درصدی افراد بالای ۱۸ سال

به گزارش وبدا، معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز اعلام کرد: بیش از ۸۱ درصد از گروه‌های هدف بالای ۱۸ سال و بالای ۱۲ سال ۲ دز واکسن دریافت کرده اند.

مجید جعفری نژاد با اشاره به اینکه تکمیل واکسیناسیون و دریافت دز سوم بعد از موعد مقرر در کاهش خطرات احتمالی ابتلا به کرونا نقش مهمی دارد، افزود: تاکنون ۷۰۳ هزارو ۸۰۰ نفر در مناطق زیرپوشش این دانشگاه دز سوم واکسن را دریافت کرده اند.

وی با بیان اینکه همه افراد کادر بهداشت و درمان زیرپوشش این دانشگاه دز سوم واکسن را دریافت کرده اند، تصریح کرد: بر این اساس ۱۴ هزارو ۸۹۶ نفر زیرپوشش تزریق دز یادآور قرار گرفته اند.

بازرسی ۸۰ درصد مدارس هم زمان با شیوع امیکرون

مدیر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه بحث تشدید نظارت‌ها بر مدارس از زمان شیوع سویه امیکرون آغاز شده است، گفت: تاکنون از ۸۰ درصد مدارس دوباره بازدید شده و بازدید‌های ۲۰ درصد باقی مانده هم در حال انجام است.

محمد احمدیان اضافه کرد: نتیجه چک لیست بررسی عملکرد مدارس عادی مطلوب و رضایت بخش بوده است و در موارد اندکی که معلم یا دانش آموز مشکوک یا مبتلا به کووید داشتیم، بلافاصله فرد جدا شده است و افرادی هم که با آن فرد در ارتباط بودند، بررسی شدند تا در صورت انتقال احتمالی ویروس، بلافاصله اقدام لازم انجام شود.

وی با اشاره به بحث فعالیت حضوری مهدکودک ها، پیش دبستانی‌ها و مدارس استثنایی که به تازگی و پس از برگزاری جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا صورت پذیرفته بود، تصریح کرد: طبق چک لیست، مکان‌هایی که موفق به کسب ۸۵ درصد نمره فرایند‌ها و آیتم‌ها شدند، مجوز فعالیت حضوری را دارند.

احمدیان تأکید کرد: ورود افراد دارای علائم مشکوک به مهدکودک، پیش دبستانی و مدرسه ممنوع است. همچنین فعالیت کارکنان و رانندگان سرویس مهد‌های کودک، پیش دبستانی‌ها و مدارس بدون داشتن کارت واکسن کرونا ممنوع است.

واکسیناسیون کودکان ۵ تا ۱۱ سال هنوز ابلاغ نشده است

پهلوان با اعلام اینکه هنوز واکسیناسیون کودکان ۵ تا ۱۱ سال ابلاغ نشده است، گفت: تا ابلاغ نهایی این طرح، واکسیناسیون این افراد در مراکز زیرپوشش دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد انجام نخواهد شد.

وی ادامه داد: پس از ابلاغ این طرح، واکسیناسیون مرحله‌به‌مرحله انجام می‌شود. در مرحله نخست کودکان ۹ تا ۱۲ سال و در مرحله‌های بعدی واکسیناسیون دیگر کودکان اجرایی می‌شود.

پهلوان درباره نوع واکسن تزریقی به کودکان، با بیان اینکه واکسن پاستوکووک و سینوفارم به احتمال زیاد واکسن‌های مدنظر وزارت بهداشت برای واکسیناسیون کودکان ۵ تا ۱۱ سال خواهد بود، ادامه داد: تاکنون واکسن پاستوکووک به کودکان بالای ۳ سال در کوبا و سینوفارم به کودکان بالای ۵ سال در چین تزریق شده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۱۷:۱۲ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۵
این مسخره بازیا چیه خوب تعطیل کن مدارسو