حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) استقرار ۶ جایگاه ارزاق عمومی و ۸ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خیمه سوزان در مشهد کجا بریم؟ تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن‌گوریون هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۱۴ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: مشهدالرضا(ع) آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی هم‌زمان با تاسوعا و عاشورای حسینی مشهد آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است | خدمات شهری در آماده‌باش کامل افزایش سرویس‌دهی خط ۳ مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| تصاویر تکمیلی از لحظه تکان دهنده اصابت پرتابه های رژیم صهیونیستی در تجریش تهران افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) تعطیلی اماکن ورزشی شهرداری مشهد به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی زنگنه: APA باید جنایات اسرائیل را محکوم کند الجزیره نوشت: حملات به ایران اشتباهی راهبردی بود پنتاگون: نیرویی در خاورمیانه جابه‌جا نمی‌کنیم سرویس‌دهی رایگان خطوط اتوبوس منتهی به حرم امام‌رضا(ع) در روز‌های تاسوعا و عاشورا (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۱۲ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به دشمنان (۱۱ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

محدودیت‌های کرونایی مشهد امروز (۱۱ بهمن) ابلاغ می‌شود

  • کد خبر: ۹۷۵۸۲
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۲
محدودیت‌های کرونایی مشهد امروز (۱۱ بهمن) ابلاغ می‌شود
مسئول کمیته رسانه و اطلاع رسانی کووید۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هنوز مصوبات ستاد استانی مقابله با کرونا در زمینه محدودیت‌های جدید به دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابلاغ نشده است.

امیررضا وثوقی | شهرآرانیوز؛ براساس اعلام وزارت بهداشت، ستاد ملی کرونا باتوجه به اوج گیری مبتلایان به این ویروس و آغاز موج ششم، اختیارات اعمال محدودیت‌های جدید و تعطیلی احتمالی فعالیت‌ها و مشاغل غیرضروری را به ستاد استانی کرونا و استانداران تفویض کرده است.

در همین راستا، شنبه جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا در خراسان رضوی برای تصمیم گیری و اعمال محدودیت‌های جدید کرونایی برگزار شد و اعضای این ستاد باتوجه به وضعیت خاص مشهد و دیگر شهر‌های استان، دستورالعمل‌های جدیدی تصویب کردند؛ مصوباتی که هنوز جزئیات آن در اختیار رسانه‌ها گذاشته نشده است.

مسئول کمیته رسانه و اطلاع رسانی کووید۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پاسخ به پیگیری خبرنگار ما در باره این محدودیت ها، گفت: هنوز مصوبات ستاد استانی مقابله با کرونا در زمینه محدودیت‌های جدید به دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابلاغ نشده است.

محمد پهلوان کاشی افزود: امروز (یکشنبه) تا ساعت ۱۴ منتظر ابلاغ شیوه نامه‌های جدید و محدودیت‌های احتمالی بودیم، اما مسئول ابلاغ این مصوبات در استانداری به دلیل شرکت در جلسات کاری، تاکنون مصوبات جدید ستاد استانی مقابله با کرونا را امضا نکرده و ابلاغ این مصوبات به فردا (دوشنبه) موکول شده است.

استاندار خراسان رضوی نیز در نشست ستاد مقابله با کرونای استان با تأکید بر اینکه ضریب آمادگی‌ها باید به تناسب نزدیک شدن به اوج شیوع این ویروس افزایش یابد، گفت: قرنطینه‌ها و مراقبت‌های بهداشت مهم است.

اگر محدودیت را برای ناقلان این ویروس در نظر بگیریم، مجبور نیستیم محدودیت‌های کلی بگذاریم. یعقوبعلی نظری با بیان اینکه تأکید ما بر محدودیت‌های نقطه‌ای و هوشمند است، افزود: با اینکه شیوع امیکرون زیاد شده است و وارد موج ششم شیوع کرونا شده ایم، راهکارمان برای جلوگیری از این بیماری، تعطیلی گسترده نیست، بلکه باید محدودیت‌های هوشمند اعمال کنیم.

وی با اشاره به اینکه مکان‌هایی که تخلف کنند و شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت نکنند، تعطیل خواهند شد، تصریح کرد: ستاد مربوط به حرم مطهررضوی باید بیشتر فعال شود تا در کنار زیارت و برخورداری از معنویت، مدیون سلامت مردم نشویم. نظری ادامه داد: برای تجمع در اماکن مسقف مجوز ۳۰درصد ظرفیت و با محدودیت زمانی یک ساعت ونیم صادر خواهد شد.

۲۰ درصد مبتلایان زیر ۱۸ سال هستند

مسئول کمیته رسانه و اطلاع رسانی کووید۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وبدا با بیان اینکه براساس بررسی ها، سهم گروه سنی زیر ۱۸ سال در بیماران بستری مبتلا یا مشکوک به کرونا در مناطق زیرپوشش دانشگاه در اول بهمن ۲۰ درصد بوده است، گفت: باتوجه به حضور دانش آموزان در مدارس، لازم است والدین و مربیان دائم توصیه‌هایی مبنی بر رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی به این گروه ارائه دهند. پهلوان افزود: دیروز ۱۵۷۰ بیمار سرپایی مبتلا یا مشکوک به کرونا به مراکز جامع سلامت منتخب و اورژانس بیمارستان‌ها مراجعه کردند.

وی با اشاره به اینکه دیروز ۲۰۲ بیمار در مراکز درمانی استان بستری شدند که سهم دانشگاه علوم پزشکی مشهد از این تعداد ۱۴۵ بیمار است، اضافه کرد: دیروز ۹۷۰ نفر به مراکز منتخب کرونا و ۹۷۱ نفر نیز به اورژانس بیمارستان‌ها مراجعه کردند.

این درحالی است که مراجعه مستقیم به بیمارستان‌ها با افزایش خطر ابتلا به عفونت، سبب ایجاد ازدحام در این مراکز می‌شود. مسئول کمیته رسانه و اطلاع رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه ۵۵۹ بیمار مبتلا یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند که از این تعداد ۴۰۸ نفر به دانشگاه علوم پزشکی مشهد متعلق اند، تصریح کرد: ۱۲۱ بیمار در بخش‌های مراقبت ویژه این دانشگاه بستری هستند که ۹۳ بیمار در محدوده دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند.

مقابله با امیکرون با پوشش ۷۰ درصدی دز سوم

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز با ارائه گزارشی در زمینه واکسیناسیون، اظهار کرد: تاکنون ۷۹۰ هزار نفر از گروه‌های هدف بیش از ۱۸ سال در مناطق زیرپوشش این دانشگاه دز سوم واکسن را دریافت کرده اند.

مجید جعفری نژاد با بیان اینکه پوشش واکسیناسیون دز سوم کرونا تاکنون به ۳۳/۲۲ درصد در مناطق زیرپوشش این دانشگاه رسیده است، افزود: برای افزایش ایمنی جامعه در مقابل ویروس کرونا، پوشش دز سوم واکسیناسیون باید دست کم به ۷۰ درصد برسد.

افزایش ۸۲ درصدی تماس‌ها با ۱۹۱

مسئول سامانه پاسخگویی به سؤالات کرونایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: میزان تماس‌های روزانه مردم با سامانه ۱۹۱ پاسخگویی به سؤالات کرونایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در روز‌های گذشته و پس از ورود به موج ششم بحران کرونا ۸۲ درصد افزایش داشته است.

زهرا اباصلتی افزود: میزان تماس روزانه به این مرکز از ۲۲۰۰ تماس در ابتدای هفته گذشته به بیش از ۴۰۰۰ تماس روزانه در ابتدای این هفته رسیده است.

مشهد آماده موج ششم نیست

رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد نیز در گفتگو با ایسنا با بیان اینکه وضعیت کرونا از کنترل شدن گذشته و تعداد مبتلایان درحال افزایش است، گفت: نارنجی شدن شهر مشهد نشان دهنده افزایش تعداد بستری‌های ماست. این وضعیت از هفته‌های گذشته پیش بینی می‌شد، اما متأسفانه مثل همیشه غافل گیر شدیم و وضعیتی که در شهر می‌بینیم، وضعیت آمادگی افراد برای موج همه گیری نیست. به نظر می‌آید اطلاع رسانی خوبی انجام نشده است و مردم در زمینه امیکرون ساده انگاری می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->