رئیس شورای اسلامی خراسان رضوی: اسیدپاشی علیه رئیس شورای اسلامی درود با جدیت پیگیری می‌شود پنجه در پنجه بحران | روایت رقابت پرشور ۱۳۰ داوطلب امداد و نجات در بوستان وکیل‌آباد مشهد + فیلم شهردار مشهد مقدس: بوستان شهربانو بسیج مشهد، گامی مهم در توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان و خانواده‌ها است امضای اولین تفاهم‌نامه طرح ویژه خودکفایی با سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد هوای مشهد ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۸ مهر ۱۴۰۴) آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان
سرخط خبرها

مشهد همچنان در انتظار ابلاغ واکسیناسیون ۹ تا ۱۲ ساله‌ها

  • کد خبر: ۹۷۰۷۸
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۷
مشهد همچنان در انتظار ابلاغ واکسیناسیون ۹ تا ۱۲ ساله‌ها
مسئول کمیته رسانه و اطلاع رسانی کووید۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هنوز ابلاغ رسمی و کتبی واکسیناسیون گروه زیر ۱۲ سال به دانشگاه علوم پزشکی نرسیده است.

امیررضا وثوقی | شهرآرانیوز؛ دیروز پس از کش وقوس‌های فراوان در زمینه واکسیناسیون کودکان ۵ تا ۱۲ سال، سرانجام وزارت بهداشت از آغاز واکسیناسیون گروه سنی ۹ تا ۱۲ سال در کشور خبر داد.

سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت با اعلام پلکانی بودن واکسیناسیون کودکان و تزریق ۲ واکسن سینوفارم و پاستوکووک به این گروه سنی اعلام کرد که واکسیناسیون این افراد اختیاری و با رضایت والدین است. با وجود اعلام رسمی واکسیناسیون گروه‌های سنی زیر ۱۲ سال در کشور متولیان دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنان در انتظار ابلاغ رسمی این طرح هستند.

مسئول کمیته رسانه و اطلاع رسانی کووید۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره واکسیناسیون این گروه سنی به خبرنگار ما گفت: هنوز ابلاغ رسمی و کتبی واکسیناسیون گروه زیر ۱۲ سال به دانشگاه علوم پزشکی نرسیده است. به همین دلیل همچنان نمی‌توانیم این گروه سنی را در مراکز تزریق واکسن پوشش دهیم.

محمد پهلوان افزود: به محض ابلاغ این طرح، همه مراکز واکسیناسیون شهر این آمادگی را دارند که به کودکان ۹ تا ۱۲ سال ۲ واکسن سینوفارم و پاستوکووک را تزریق کنند. وی همچنین اظهار کرد: در روز‌های گذشته مراجعان سرپایی و آزمایش مثبت کرونایی افزایش محسوسی داشته و تعداد بستری‌ها با شیب کمی افزایش یافته است.

آزمایش‌های مثبت کرونا در استان ۵برابر شد

مدیر توسعه و ارتقای شبکه سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز به وبدا گفت: در ۲هفته گذشته میزان آزمایش‌های مثبت پی سی آر کرونا در استان از ۴درصد به ۱۹درصد رسیده که نشانگر سیر صعودی ابتلا به بیماری کووید۱۹ است.

محمدحسن درخشان با اشاره به اینکه مراجعه بیماران مشکوک به کرونا به مراکز منتخب فعال در استان افزایش یافته است، افزود: مراجعات مردمی در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزایش یافته است و این افزایش در شهرستان‌های رشتخوار، بینالود (طرقبه وشاندیز)، فریمان، گلبهار و مشهد سرعت بیشتری دارد. همچنین آزمایش‌های مثبت کرونا در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزایش ۱۵درصدی داشته است.

خیز ششم سهمگین است

نایب رئیس انجمن پزشکان عمومی خراسان رضوی نیز درباره شیوع کرونا در مشهد تأکید کرد: مردم دچار ساده انگاری شده اند و به خطرات ابتلا به امیکرون بی توجهی می‌کنند. ادامه این روند باعث می‌شود خیز ششم سهمگین باشد. مسعود زحمتکش با اشاره به افزایش چشمگیر بیماران در بخش سرپایی و بستری با علائم ابتلا به امیکرون افزود: آزمایش‌های مرتبط با ابتلا به کرونا ۳ تا ۴ روز پس از بروز علائم اولیه مثبت می‌شود.

این در حالی است که در ۴ روز نخست ابتلا به کرونا از نوع امیکرون بیشترین واگیری اتفاق می‌افتد؛ بنابراین هر نوع علامتی شامل گرفتگی صدا، گلودرد، عطسه و آب ریزش بینی، بدن درد و حتی اختلال بویایی و چشایی را باید به حساب کرونا گذاشت و به قرنطینه اقدام کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->