به گزارش شهرآرانیوز؛ تسهیل و تسریع در توسعه محلات هدف بازآفرینی و هم افزایی در پشتیبانی از فعالیتهای دفترهای توسعه محلی برای اشتغال زایی و توانمند سازی اهالی این مناطق موضوعی است که با امضای تفاهم نامه مشترک همکاری میان مرکز رویش و قرارگاه جهادی شهید اسدی (شورای اسلامی شهرستان مشهد) قرار است با شتاب بیشتری دنبال شود.
این تفاهم نامه که روز گذشته بین رئیس شورای اسلامی شهرستان مشهد و مدیر عامل سازمان بازآفرینی شهرداری مشهد امضا شد میتواند به هماهنگی بیشتر نهادهای مردمی، خصوصی و دولتی در راستای توسعه محلات هدف بازآفرینی و استفاده از پتانسیل ستادی دو طرف تفاهم نامه برای محرومیت زدایی از محلات هدف بازآفرینی منجر شود.
رئیس شورای شهرستان مشهد در حاشیه این برنامه گفت: ما با فعالیتهای افراد در پهنه توس آشنا شدیم و دیدیم با چه اشتیاق و علاقهای مشغول به کار شده اند و شاهد آن بودیم که بیانات مطرحشده از سوی رهبرمعظم انقلاب درباره اقتصاد خانگی و کوچک در این مرکز شکل گرفته است.
موسی الرضا حاجی بگلو با بیان اینکه امیدواریم این اقدام بزرگ با همکاری این سازمان در همه محلات ادامه یابد، افزود: همیشه از حاشیه شهر به عنوان معضل یاد میشود، اما اکنون سازمان بازآفرینی توانسته است این مشکل را به فرصت تبدیل کند. امیدواریم از این فرصتها به بهترین نحو برای کمک به اقتصاد پویای محله، شهر و همچنین کشور استفاده کنیم.
مدیرعامل سازمان بازآفرینی شهرداری مشهد نیز در حاشیه این مراسم و در تشریح این تفاهم نامه گفت: قرار است به پشتوانه این تفاهم نامه تبادل تجربیات صورت بگیرد و از ظرفیتهای دو مجموعه برای خدمت رسانی به مردم استفاده شود.
علی رضازاده همدانی با بیان اینکه بخش بزرگ این اقدام در حوزه اشتغال است، افزود: با این تفاهم نامه در تلاش برای استفاده از همه ظرفیتهای مجموعه جهادی شهید اسدی و دیگر گروههای مردمی هستیم. وی با اشاره به ظرفیتهای این مجموعه در شهرستان مشهد اظهار کرد: بی شک مجموعه جهادی شهید اسدی میتواند کمکی جدی برای ما باشد. از سوی دیگر امیدواریم بتوانیم با حضور رئیس شورای اسلامی شهرستان از امتیازات و مصوباتی که برای ما قائل میشوند بهرهمند شویم.
رضازاده همدانی با تأکید بر اینکه هدف ما ایجاد حداقل یک مرکز رویش در هر منطقه و رونق اشتغال است، گفت: تکلیفی که برای هر مرکز رویش مشخص کرده ایم، ایجاد حداقل ۵۰۰ شغل است، تا با استفاده از ظرفیتهای بومی و محلی بتوانند برای آن اقدام کنند و با ظرفیت موجود مردم آن مناطق را توانمند سازند.
مدیرعامل سازمان بازآفرینی شهرداری بزرگترین مشکل تولیدکنندگان را فروش محصول نهایی دانست و افزود: در این راستا از کمک پیشرانهای کارآفرینی بازار استفاده خواهیم کرد. این تمهید کمک میکند کسانی که میخواهند وارد این حوزه شوند دغدغه بازار را نداشته باشند. وی ادامه داد: شهر مشهد از لحاظ آموزش در سطح خوبی قرار دارد، اما در حوزه بازار مقداری ضعیف عمل کردیم که امیدواریم با کمک پیشرانها بتوانیم این موضوع را حل کنیم.
رضازاده همدانی با اشاره به اقدامات مرکز رویش تصریح کرد: در این مرکز حدود سی نفر مستقر هستند که ظرفیت افزایش سه برابری دارد. این مرکز در حوزه خیاطی، قالی بافی، عروسک سازی و... فعالیت دارد. همچنین دو گروه جهادی فعال نیز حضور دارند که هزار و ۴۰۰ خانوار از پهنه توس را تحت پوشش قرار داده اند.