هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم
سرخط خبرها

حمایت مدیریت شهری مشهد از رونق کسب‌وکار‌های خرد در حاشیه شهر

  • کد خبر: ۱۱۴۶۸۸
  • ۰۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۸
حمایت مدیریت شهری مشهد از رونق کسب‌وکار‌های خرد در حاشیه شهر
مدیرعامل سازمان بازآفرینی شهرداری مشهد خبر داد: سازمان باز آفرینی شهرداری مشهد در راستای بهبود فضای کسب وکار از طرح‌ها و فعالیت‌هایی که در مسیر توانمندسازی منجر به درآمدزایی برای شهروندان، به ویژه حاشیه نشینان، می‌شود حمایت می‌کند.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ چندی پیش سازمان بازآفرینی شهرداری مشهد در تفاهمی که با پژوهشکده گردشگری جهاد دانشگاهی داشت، به شناسایی ایده‌های کسب و کار‌های کوچک و اولویت بندی آن‌ها پرداخت تا با احیای این ظرفیت شبکه‌ای از فعالیت‌های اقتصادی خرد را در شهر ایجاد کند دراین راستا در سال‌های اخیر ۱۰ شبکه و فرصت در این حوزه شناسایی شده است که فعالیت‌های اقتصادی و کارگاهی در حوزه پوشاک، چرم، عروسک سازی و قالی بافی از جمله این موارد به شمار می‌آید که افراد متقاضی با مراجعه به دفتر‌های تسهیلگری و معرفی از سوی آن‌ها در فرایندی، پس از فراگیری آموزش‌های لازم با اتصال به پیشرانان این حوزه ها، به اشتغال دست پیدا می‌کنند و تا به امروز طبق گفته مدیرعامل سازمان بازآفرینی شهرداری مشهد هزار و ۵۰ نفر که ۹۵ درصد آن‌ها را زنان تشکیل می‌دهند از این طریق صاحب درآمد و کسب وکار شده اند.

حمایت از کسب درآمد حاشیه نشینان

علی رضا زاده همدانی در گفتگو با شهرآرانیوز با بیان اینکه به طور کلی اشتغال زایی جزو وظایف ذاتی شهرداری محسوب نمی‌شود، گفت: باوجوداین سازمان باز آفرینی شهرداری مشهد در راستای بهبود فضای کسب وکار از طرح‌ها و فعالیت‌هایی که در مسیر توانمندسازی منجر به درآمدزایی برای شهروندان، به ویژه حاشیه نشینان، می‌شود حمایت می‌کند.

آموزش به بیش از ۱۰۰۰ نفر

وی با بیان اینکه هزارو ۵۰ نفر تا به امروز از طریق این مدل توانمندسازی برای دیدن آموزش‌های لازم به پیشران‌های فعال اقتصادی متصل شده اند، تصریح کرد: این افراد اکنون در هفتاد کارگاه به کار مشغول هستند که بیشترین اقبال و به کارگیری مربوط به حوزه پوشاک، قالی بافی، مکرومه بافی و عروسک سازی است. پیشران‌های فعال در حوزه کارآفرینی حاشیه شهر نیز با تسهیلگری‌ها و پیگیری‌های صورت گرفته تا به امروز توانسته اند ۲۵ میلیاردریال تسهیلات دریافت کنند.

رویشی از جنس کارآفرینی و امید

رضازاده همدانی با بیان اینکه در راستای پیگیری وضعیت افرادی که بدین صورت مشغول به کار هستند به صورت مستمر از کارگاه‌های تولیدی بازدید می‌شود و اخیرا نیز از یکی از کارگاه‌های تولید پوشاک در شهرک شهید باهنر بازدید کرده ایم، گفت: امیدواریم در بحث کارآفرینی با وام‌های اعطا شده و کمک‌هایی که صورت می‌گیرد و همچنین ایجاد مرکز «رویش» بتوانیم موضوع اشتغال زایی و توانمندی را در این مناطق افزایش دهیم.

مراکز «رویش» در پهنه‌های حاشیه شهر

وی بیان کرد: یکی از مراکز «رویش» در حوزه توانمند سازی در توس ۶۵ ایجاد شده است که پیشران‌های ما در این مرکز مستقر هستند و در حوزه پوشاک و قالی بافی فعالیت دارند. این مرکز به عنوان ستادی در حوزه اشتغال و کارآفرینی پهنه توس است و امیدواریم تا سه سال آینده در سایر پهنه‌ها علاوه بر وام‌هایی که پرداخت می‌کنیم مراکز رویش و کار آفرینی را افتتاح و فعال کنیم.

مدیر عامل سازمان بازآفرینی شهرداری تصریح کرد: امیدواریم وام ها‌ی اختصاص یافته اخیر نیز به محض اختصاص بودجه و پس از شناسایی‌هایی که در دست انجام است تا نیمه اول سال پرداخت شود. همه تلاش ما این است که تعداد ضامن‌ها کم شود و شرایط وام تسهیل شود تا بهره بردار بتواند با استفاده از تخصص و مشاوره پیشران‌ها کار خود را توسعه دهد و شغل ایجاد شده در چالش‌های معمول پیش رو با آسیب مواجه نشود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->