صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

شهردار مشهد مقدس: باید بسترهای مکمل زیارت در مشهدالرضا (ع) تدوین شوند

  • کد خبر: ۱۱۸۱۲۸
  • ۳۱ تير ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۹
عبدالله ارجائی، شهردار مشهد گفت: باید بسترهایی به‌عنوان مکمل زیارت معرفی شوند تا به‌طور مثال، اگر مادران و پدران ایرانی به زیارت حرم علی بن موسی‌الرضا (ع) مشرف می‌شوند و با اشتیاق، ساعت‌ها در حرم مطهر رضوی وقت سپری می‌کنند، این جذابیت برای فرزندان خردسال آنان هم وجود داشته باشد که از سفر به مشهدالرضا (ع) و گذران وقت در این شهر لذت ببرند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیین اختتامیه نخستین رویداد ملی ارزش‌آفرینی دختران ایران، جمعه شب با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، عبدالله ارجائی شهردار مشهد و جمعی از فعالان حوزه کسب‌وکار در تالار همایش‌های کارخانه نوآوری مشهد برگزار شد. شهردار مشهد در این مراسم اظهار کرد: باید به حال همه شما غبطه خورد که در این ایام عزیز، میهمان امام رضا (ع) هستید و توفیق زیارت امام مهربانی‌ها نصیب و روزی شما شده است.

وی افزود: جمع شرکت‌کنندگان حاضر در این رویداد، دختران و زنان خلاقی هستند که می‌توان از ظرفیت‌های آنان در عرصه مدیریت شهری هم بهره گرفت.

شهردار مشهد در تشریح سابقه فرهنگی جهانشهر برکت و کرامت خاطرنشان کرد: شهرها در حقیقت اجتماع سکونتگاه‌های فرعی متعددی هستند که یا در مجاورت یک عارضه طبیعی به وجود می‌آیند و یا به‌واسطه یک صنعت شکل می‌گیرند؛ تا جایی که در حال حاضر، شرکتی تحت مدیریت وزارت مسکن و شهرسازی وجود دارد که بنام شرکت شهرهای جدید نام‌گذاری شده و مسئول ایجاد شهرهای جدید برمبنای مطالعات بر همین اساس است.

وی ادامه داد: با این حال، اگرچه در کشور ما شهرهایی به عمر پنج یا شش هزار سال هم وجود دارد اما مشهدالرضا (ع) درحالی‌که سابقه طبیعی یا صنعتی هم ندارد، با عمری در حدود هزار و 300 سال، هم‌اکنون یک شهر جهانی است. شهر امام رضا (ع) در ابتدا یک باغ خصوصی بوده که به‌تدریج گوی سبقت را از شهرهای بزرگ ایران ربوده و به برکت وجودی امام مهربانی‌ها، هم‌اکنون جمعیتی حدود سه و نیم میلیون نفر دارد و سالانه پذیرای جمعیت بیش از ۳۰ میلیون نفری زائران و گردشگران است.

ارجائی با تأکید بر اینکه باید کالبد، فرهنگ و اقتصاد مشهدالرضا (ع) با هویت این شهر زیارتی تطبیق داشته باشد، تصریح کرد: در بسیاری از شهرها، آب‌وهوا و حتی معماری بناهای شهری مؤید فلسفه ذاتی آن شهر است و این موضوع در مشهدالرضا (ع) نیز به همین‌گونه است. در این باره، شما به‌عنوان دختران خلاق ایران‌زمین باید در این موضوع اندیشه کنید که سبک زندگی در مشهدالرضا(ع) در قالب بسترهای قابل‌اجرا طرح‌ریزی شوند و ما در مدیریت شهری از این ایده‌ها حمایت می‌کنیم.

وی در انتها ابراز امیدواری کرد: باید بسترهایی به‌عنوان مکمل زیارت معرفی شوند تا به‌طور مثال، اگر مادران و پدران ایرانی به زیارت حرم علی بن موسی‌الرضا (ع) مشرف می‌شوند و با اشتیاق، ساعت‌ها در حرم مطهر رضوی وقت سپری می‌کنند، این جذابیت برای فرزندان خردسال آنان هم وجود داشته باشد که از سفر به مشهدالرضا (ع) و گذران وقت در این شهر لذت ببرند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.