ورود حدود ۵ هزار زائر تمتع ایرانی به فرودگاه بین‌المللی مشهد | تداوم بازگشت حجاج تا فردا (۸ تیرماه) قیمت نفت امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای سیاه از اوج به زیر آمد نایب‌رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: نهضت آسفالت شهرداری مشهد در حال ورود به مرحله‌ای پرشتاب و مؤثر است هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۷ تیر ۱۴۰۴) هزینه ۵ میلیون ریالی برای اجرای هر مترمربع آسفالت در مشهد اعتبار نهضت آسفالت ۱۴۰۳ مشهد، معادل پروژه تقاطع چهارسطحی آزادگان است شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم
سرخط خبرها

سیدعبدالله ارجائی: تا پایان سال جاری بوستان‌های مشهد را به وسایل بازی و ورزشی ویژه توان‌یابان مجهز می‌کنیم

  • کد خبر: ۱۱۸۰۹۴
  • ۳۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۰
سیدعبدالله ارجائی: تا پایان سال جاری بوستان‌های مشهد را به وسایل بازی و ورزشی ویژه توان‌یابان مجهز می‌کنیم
سیدعبدالله ارجائی در مراسم افتتاحیه بیست و دومین دوره مسابقات ورزشی کارکنان و دانش‌اموزان با نیاز‌های ویژه که با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی کشور برگزار شد، گفت: به دنبال آن هستیم تا پایان سال جاری بوستان‌های شهر را به وسایل بازی و ورزشی ویژه توان‌یابان مجهز کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز - سیدعبدالله ارجائی در مراسم افتتاحیه بیست و دومین دوره مسابقات ورزشی کارکنان و دانش‌اموزان با نیاز‌های ویژه که با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی کشور برگزار شد، افزود: براساس استاندار‌های جهانی ۱۰ تا ۱۵ درصد جمعیت هر شهری را افراد دارای نیاز‌های ویژه تشکیل می‌دهند که نمی‌شود از ظرفیت آنان چشم‌پوشی کرد.

وی اضافه کرد: بر این اساس شهر‌ها باید خودشان را برای استفاده از ظرفیت عظیم این افراد آماده کنند، اما معتقد هستیم در حال حاضر شهر‌ها از این ظرفیت استفاده نمی‌کنند.

شهردار مشهد اظهار کرد: با توجه به این موضوع برنامه ما دردوره ششم مدیریت شهری این است که شهر را برای استفاده همه مردم که ۱۰ تا ۱۵ درصد آنان افراد توان‌یاب هستند، آماده کنیم.

ارجائی تصریح کرد: درحوزه حمل‌ونقل عمومی اتوبوس‌هایی که خریداری شده یا از این پس خریداری می‌شوند برای استفاده توان‌یابان مناسب‌سازی شده است، در مترو نیز این موارد مورد نظر قرار داده شده است.

وی ادامه داد: همچنین مناسب‌سازی فضا‌های سبز یا مکان‌هایی که امکانات تفریحی در آن وجود دارد برای افراد دارای نیاز‌های ویژه مدنظر قرار گرفته است و در همین راستا تاکنون هشت بوستان مشهد به وسایل ورزشی و بازی ویژه این افراد مجهز شده است که امیدواریم تا پایان سال بتوانیم تمامی بوستان‌ها را به این وسایل مجهز کنیم.

شهردار مشهد به اقدامات انجام شده برای این افراد در حوزه فرهنگی اشاره و خاطرنشان کرد: برای اولین بار قرآن و کتاب‌های ادعیه ویژه نابینایان را در کشور منتشر کردیم که به عنوان نمونه زیارت امین‌الله برای اولین بار به خط بریل به چاپ رسید و در کنار آن کتاب اشعار حافظ و سعدی نیز جهت استفاده این افراد از سوی شهرداری مشهد منتشر شده است.

ارجائی ادامه داد: درحوزه اشتغال و تسهیل زندگی آنان نیز اقداماتی انجام شده و چندی پیش نیز لایحه جامعه‌ای برای حمایت از این افراد در شورای اسلامی شهر مشهد تصویب شد که تسهیلات بسیار ویژه و منحصر به فردی را در حوزه ساخت‌وساز و تخفیف عوارض‌های مختلف در نظر گرفته است.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->