صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

اعتراض والدین دانش آموزان دارای معلولیت به امکانات آموزشی در مشهد

  • کد خبر: ۱۲۷۴۶۵
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۵
جمعی از والدین دانش آموزان دارای معلولیت با تجمع مقابل اداره آموزش و پرورش استثنایی به عدم امکانات آموزشی و توانبخشی یکی از مدارس مشهد اعتراض کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، این والدین در اولین روز از آغاز سال تحصیلی جدید با حضور در محل اداره آموزش و پرورش خراسان رضوی، ضمن اعتراض به وضعیت آموزشی، نیروی کار خدمات، بهداشت فردی و بهداشت محیط و سرویس مدارس، مراتب ناراحتی و اعتراض خود را به مدیرکل این اداره عنوان کردند.

 یکی از مادران به نمایندگی از سایر والدین با بیان مشکلات موجود در مدرسه توانخواهی خدیجه کبری(س) مشهد به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: نخستین مشکل ما، نبود سرویس های مدرسه است که بچه های ما را جابجا کند و با توجه به نرخ های کنونی کرایه تاکسی، برای ما سخت است که بطور متوسط روزی ۷۰ هزار تومان کرایه بپردازیم.

این مادر ادامه داد: نیروی کار خدماتی در مدرسه ای با جمعیت ۸۰ نفر دارای معلولیت جسمی حرکتی باید حداکثر ۳ نفر باشد. اما در سال کنونی و با توجه به اینکه این مدرسه مختلط است، ما رضایت نداریم نیروی خدماتی آقا کنار فرزندانمان باشد.

 وی ادامه داد: دو سال گذشته و با توجه به کرونا و مجازی بودن آموزش، نیازی به امکانات نبود اما اکنون که شرایط به روال عادی بازگشته است، توقع داریم کلاس ها مشکل نداشته باشد.

 در ادامه کارشناس آموزش اداره آموزش و پرورش استثنایی ضمن پاسخ به گفته های این والدین گفت: در سراسر استان، ۱۳۱۹ کلاس درس آموزش استثنایی داریم و تمام تلاشمان این است که کلاس ها برپا شود‌.

نجفی در مورد کتاب های درسی سال تحصیلی جدید تصریح کرد: بجز شهرستان گناباد و گلبهار، تمام شهرستان ها و به ویژه مشهد سهمیه کتاب خود را دریافت کرده اند.

 وی در مورد کمبود آموزگار متذکر شد: در حال حاضر تنها ۴۰ کلاس بدون آموزگار داریم که بایستی نیروی آن توسط دانشگاه فرهنگیان تامین شود. این کمبود بخاطر افزایش ظرفیت دانش آموز پس از قبولی در آزمون سنجش بوده است.

این کارشناس آموزش در مورد اعتراض یکی از والدبن به کمبود نیروی خدمات خدمات بهداشتی در مدرسه تصریح کرد: ۳۶۰ کد دانش آموزشی در استان داریم و تعداد مراقب سلامت کل استان، ۲۵ نفر هستند و با توجه به این شرایط، بارها و بارها به مجلس، وزارت آ.پ و... گلایه کرده ایم اما پاسخ نگرفته ایم.

کمبود قابل توجه سرویس مدارس

معاون اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی با حضور در جمع والدین با اشاره به آخرین وضعیت سرویس مدارس گفت: برای سال تحصیلی جدید تعداد ۳۴۰ ماشین احتیاج داریم که در حال حاضر، ۱۲۰ ماشین کمبود داریم.

رضازاده ادامه داد: دلایلی همچون کم بودن هزینه سرویس‌ها و البته حساسیت‌های ما نسبت به انتخاب رانندگان متعهد و کاربلد، باعث کاهش ماشین‌ها شده است.

وی در پاسخ به درخواست یکی از والدین مبنی بر افزایش تعداد نیرو‌های خدمتگزار در مدرسه خاطرنشان ساخت: براساس قانون سازمان استثنایی کشور، در مدارس کمتر از ۲۵ سال، خدمات برعهده والدبن است. در مدارس ۲۵ تا ۵۰ نفر، یک نیروی خدماتی، ۵۰ تا ۷۰ نفر، ۲ نیرو و ۷۵ نفر به بالا، ۳ نیروی خدماتی مستقر می‌باشد و با توجه به عدم استخدام خدمتگزار مدارس طی ۱۵ سال گذشته، متاسفانه نمی‌توانیم جمعیت خدمتگزار را افزایش دهیم.

رضازاده ادامه داد: در ارتباط با نیروی توانبخشی، مادر یار، کاردرمان یا گفتاردرمان باید عنوان شود که طبق بخشنامه سازمان استثنایی کشور، بسته‌های حمایتی به خانواده‌ها داده می‌شود و در سال جاری، یک میلیارد تومان تامین و پرداخت شده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.