صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی گفت: در استان خراسان رضوی ۴۹ شهر داریم که بافت‌های ناکارآمد آن شناسایی شده و ۱۷۰ محله و ۵هزار هکتار سکونتگاه غیر‌رسمی داریم. 

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف‌زاده، مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی، در نشست تخصصی نقش بازآفرینی شهری در کاهش آسیب‌پذیری و مقاوم‌سازی محلات ناکارآمد شهری در مشهد اظهار کرد: تکرار سالروز‌ها فارغ از گرامیداشت یاد عزیزان باید درسی باشد برای همه مسئولان و مردمی که در بافت‌های ناکارآمد مسئولیت دارند تا این حوادث تکرار نشود یا اگر تکرار شد، شاهد این حجم از بلای طبیعی نباشیم. ما به‌عنوان مسئول در این بافت‌ها باید ایمن‌سازی‌ کنیم تا در صورت حادثه شاهد تلفات انسانی نباشیم.

وی با بیان اینکه در موضوعات ساخت‌وساز باید پیش‌بینی‌های لازم انجام شود تا مردم در کالبد‌های ناکارآمد بازسازی و نوسازی انجام دهند، افزود: اقدامات خوبی توسط شرکت بازآفرینی ایران صورت گرفته است. امیدواریم شاهد ترغیب‌ مردم برای تجدید بنای املاک خودشان باشیم. 
یوسف‌زاده خاطرنشان کرد: در یک‌و‌نیم سال گذشته متأسفانه پروانه‌های‌ صادرشده ۲۳۰۰ پروانه در محله‌های هدف بوده است و نشان می‌دهد مردم  در این مناطق تمایلی به دریافت پروانه نداشتند و عدد قابل توجهی نیز پرداخت نشده است. 
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی افزود: آسیب‌شناسی در حال انجام است تا متوجه شویم چرا مردم پای کار نمی‌آیند تا اهداف محقق شود. 
وی ادامه داد: مالکان هسته اصلی بازآفرینی هستند و باید بتوانیم مردم را پای کار بیاوریم. بازسازی هدف اصلی ماست تا اگر حادثه‌ای مانند زلزله بم اتفاق افتاد، شاهد این حجم از خسارت نباشیم.
یوسف‌زاده گفت: تحقق این برنامه‌ها در استان ملموس نبوده است. همه دستگاه‌های اجرایی موظف‌اند ۳۰درصد اعتبارات را به این بافت‌ها اختصاص دهند، اما تا امروز این موضوع محقق نشده است. 
وی با اشاره به اینکه شرکت بازآفرینی نقشی کلیدی دارد و ۱۵۰۰میلیارد تومان اعتبار به آن تخصیص داده شده است، افزود: ۱۳ سال است هیئت وزیران موضوعی را مشخص کرده که ۱۳۶ پروژه در حاشیه شهر مشهد اجرا شود، اما محقق نشده است. 
به گفته وی، یکی از اقدامات شرکت بازآفرینی تأمین قیر رایگان بود و حدود ۳۷۰۰ تن‌ قیر برای استان مصوب شد و ۲هزار تن قیر دیگر نیز اضافه شده است و امیدواریم زودتر جذب شود.

مشهد شهر امام رضا(ع) است

مهدوی، سفیر بم، در این نشست گفت: همه مردم ایران، مسئولان و همه دولت‌ها تا امروز همت کردند که بم ساخته شود. امروز محکم‌ترین شهر ایران بم است. 
وی با بیان اینکه ستاد‌هایی که در استان خراسان بزرگ تشکیل شد، اقدامات خوبی انجام دادند، افزود: امروز به بم سفر کنید و دسترنج خود را ببینید؛ شهری محکم ساخته شده است. 
به گفته وی، مقاوم‌سازی بحثی جدی است و تسهیلگران مردم را توجیه کنید. کاش در بم به‌جای خانه‌های بزرگ، کوچک، اما محکم و ایمن داشتیم. 
مهدوی با اشاره بر اینکه مشهد شهر امام رضا(ع) است، افزود: اینجا مسئولیت بیشتر است. اینجا هم مجاوران و هم زائران هستند. باید خانه‌ها و‌ اماکن مقاوم باشند. آرزوی ما این است این حادثه برای مردم ایران و هیچ‌کجای دنیا اتفاق نیفتد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.