گروه ورزش | شهرآرانیوز، حانیه حکیمی در گفتوگو با شهرآرانیوز در خصوص ارزیابی کیفیت داوران لیگ برتر بدمینتون کشور بیان کرد: داوران خراسان رضوی حرف اول داوری بدمینتون ایران را میزنند و همیشه در عرصههای داوری، خراسان رضوی پیشتاز بوده است. یک سری از استانها نیز در داوری عملکرد خوبی دارند، اما داوران برخی از استانها کیفیت پایینتری دارند.
وی ادامه داد: در سال گذشته به همراه تعدادی از همکارانم در یک دوره داوری شرکت کردیم که پیشزمینه حضور داوران در مسابقات ملی بود. به دلیل سطح بالای مسابقات بدمینتون بانوان ایران، فدراسیون معمولا از بهترین داوران خود استفاده میکند. در این دوره ۲ داور از مشهد و خراسان رضوی نیز حضور داشتند.
مسئول کمیته داوران بانوان هیات بدمینتون خراسان رضوی در خصوص مشکلات داوران گفت: در گذشته از داوران در مسابقات کشوری بیشتر استفاده میشد، اما چند سالی است که داوران کمتری به مسابقات کشوری اعزام میشوند. پیش از کرونا همیشه یک داور از خراسان رضوی در مسابقات کشوری حضور داشت، اما اخیرا فدراسیون در نظر دارد از داوران هر استان برای مسابقات همان استان استفاده کند، در صورتی که داوران تهرانی در تمام مسابقات کشوری مورد استفاده قرار میگیرند، اما فدراسیون استفاده از داوران شهرستانی برای مسابقات کشوری را فراموش کرده است.
حکیمی ادامه داد: حال باید ببینیم فدراسیون برای مسابقات دهه فجر از داوران شهرستانی و مشهدی استفاده خواهد کرد یا خیر. در این خصوص با رییس هیات بدمینتون استان صحبت کردهایم تا فدراسیون حداقل ۲ سهمیه داوری از خراسان رضوی در مسابقات دهه فجر داشته باشد. خراسان رضوی ۵ تا ۶ داور سطح یک کشوری، ۵ تا ۶ داور سطح ۲ و ۱۲ تا ۱۳ داور سطح ۳ در اختیار دارد.
وی در خصوص ارزیابیاش از سطح مسابقات بدمینتون در مشهد خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در قسمت آقایان و بانوان خراسان رضوی نماینده داشته است، سعی کردهایم همیشه در بهترین حالت از تیمهای مهمان پذیرایی کنیم، فقط در برخی مواقع کمبود نیرو داریم. همچنین زمانی که مسابقات آقایان و بانوان به صورت همزمان برگزار میشود برای اسکان تیمهای مهمان با مشکلاتی مواجه میشویم.
مسئول کمیته داوران بانوان هیات بدمینتون خراسان رضوی در خصوص وضعیت مالی تیمهای مشهدی تصریح کرد: هیات بدمینتون خراسان رضوی اسپانسر تیم بانوان استان شده است، تیم آقایان استان اسپانسر دارد، اما با توجه به هزینههای جاری تیمها، بزرگترین مشکل ما نبود اسپانسر است. فقط هر بازی خارج از خانه ۲۰ میلیون تومان برای تیمها هزینه در بردارد.
وی اضافه کرد: مشکلاتی مانند تامین توپ داریم. در حال حاضر به دلیل هزینههای گزاف توپهای بدمینتون، بازیکنان در تمرینات مجبورند از توپهای پری استفاده کنند. توپهای پری مقاومت کمتری نسبت به توپهای پلاستیکی دارند، از همین رو در یک بازی از ۵ تا ۶ رول توپ بدمینتون استفاده میشود. اگر تیم اسپانسر نداشته باشد، تیمداری برای هیات استان هزینههای زیادی در بر خواهد داشت، هر چند تا کنون هیات به خوبی توانسته از تیم بانوان استان حمایت کرده و هزینههای آن را پرداخت کند.