صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی گفت: با اجرای طرح شبکه پزشکان نیکوکار امداد، تعداد هزار بیمار تحت پوشش این نهاد به ارزش بیش از ۱۴ میلیارد ریال از خدمات درمانی بهره‌مند شدند. 

رضا سلم آبادی روز سه‌شنبه در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود:این طرح با برنامه ریزی و تحت نظارت کمیته امداد استان از سال ۱۳۹۹ در استان اجرا شده است.

سلم آبادی تعداد متخصصین ثبت شده در طرح مذکور را تاکنون ۳۸۵ پزشک عنوان کرد و گفت: با توجه به اجرای طرح در اواخر سال ۱۳۹۹، از آن زمان تاکنون ۹ هزار و ۶۳۵ بیمار به پزشکان حاضر در طرح برای درمان ارجاع داده شده اند و از خدمات پزشکان بهره‌مند شدند.

وی در خصوص برآورد ریالی خدمات درمانی ارائه شده از زمان اجرای طرح، بیان کرد: برآورد ریالی خدمات ارائه شده تاکنون ۱۴ میلیارد و ۴۵۲ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال برای درمان بیماران تحت پوشش در قالب این طرح است.

وی در ادامه با بیان اینکه هر مددجوی تحت حمایت در استان یک پزشک خانواده دارد، گفت: اگر فرد بیمار در کد ارجاع یک قرار گیرد به پزشک خانواده معرفی می‌شود و از خدمات پزشک خانواده بهره‌مند می‌شود، اما اگر در کد دو قرار گرفت و نیازمند بهره گیری از پزشکان متخصص باشد با توجه به تعرفه نظام پزشکی از خدمات درمان بهره مند می‌شود.

وی در خصوص نرم افزار سپنا بیان کرد: هر پزشکی که می‌خواهد خدمت نیکوکارانه ارائه دهد می‌تواند در این سامانه ثبت نام کند.

وی ادامه داد:مدیریت سلامت نیازمندان با تامین منابع مالی و کنترل خدمات سلامت مورد نیاز بیماران از سوی افراد نیکوکاربا تامین بخشی از نیاز‌های درمانی و بهداشتی نیازمندان شامل هزینه‌های ویزیت، آزمایشات، دارو درمان، تجهیزات پزشکی و توانبخشی، خدمات مشاوره‌ای و ... در راستای تحقق سلامت و رفاه خانواده‌هایی که دچار فقر مالی در حال اجرا می‌باشد. 

مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی با اشاره به اهمیت اهداف طرح «شبکه پزشکان نیکوکار امداد» افزود: مشارکت متولیان امور بهداشتی و درمانی جهت تامین هزینه‌های درمانی نیازمندانی که توانایی مخارج درمانی خود را ندارند، ایجاد بستر مناسب جهت ارتقا سطح سلامت بیماران نیازمند، ایجاد بستر مناسب برای ارائه خدمت نیکوکارانه کادر پزشکی و درمانی داوطلب، شناسایی و بانک اطلاعاتی از پزشکان نیکوکار و شبکه سازی از واحد‌های درمانی نیکوکار از جمله اهداف این طرح می‌باشد.

وی بیان کرد: با اجرای طرح، بستری مناسب برای ترویج فرهنگ حسنه انفاق و نوع دوستی در جامعه ایجاد شد و موجب افزایش وشاهد توسعه مشارکت‌های مردمی در امداد هستیم ضمن اینکه دغدغه‌های خانواده‌هایی که درگیر بیماری خود یا یکی از اعضای خانواده هستند، کاهش پیدا می‌کند.

سلم آبادی گفت: با اجرای این طرح بخشی از هزینه‌های درمان افرادی که حداقل هزینه جهت ادامه درمان را ندارند یا به علت محدودیت‌های بیمه‌ای حمایت کامل درمانی مقدور نمی‌باشد، تامین می‌شود و موجب جلب مشارکت‌های موسسات درمانی و کمک‌های خیرین جهت واگذاری امر بهداشت درمان و کاهش مراجعات مکرر بیمار و همراهی بیمار جهت تامین هزینه‌های درمان به کمیته امداد خواهد شد.

وی همچنین به اقدامات اجرایی طرح شبکه پزشکان نیکوکار امداد اشاره کرد و افزود: همراهی مشاورانی از سایر سازمان‌های دولتی از جمله نظام پزشکی، بیمه سلامت و دانشگاه علوم پزشکی، همراهی انجمن علمی دانشجویان پزشکی مشهد با هدف شبکه سازی پزشکان، حضور نیروی افتخاری در مطب پزشکان جهت جذب خدمت، طراحی نرم افزار و اپلیکیشن بنام سپنا مختص طرح پزشکان نیکوکار، ثبت کلیه خدمات درمانی در سامانه (رایگان تخفیف)، نوبت گیری توسط کارشناسان درمان سطح استان به صورت آنلاین و ارسال پیامک به پزشک در لحظه و تشکیل کد کیوآر جهت معرفی سایت و ثبت نام از پزشکان از جمله اقدامات این طرح می‌باشد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.