پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توزیع ۳۰۰ هزار بسته معیشتی بین مددجویان کمیته امداد خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۵۶۶۴۴
  • ۱۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۴
توزیع ۳۰۰ هزار بسته معیشتی بین مددجویان کمیته امداد خراسان رضوی
مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی گفت: با حمایت و مشارکت مردم و مراکز نیکوکاری استان، تهیه و توزیع ۳۰۰ هزار بسته معیشتی در ماه مبارک رمضان در حال انجام است.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

رضا سلم‌آبادی روز پنجشنبه در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: هم اکنون ۱۱۰ مرکز نیکوکاری از محل کمک‌های مردمی کار طبخ و توزیع غذا را در دست دارند.

وی گفت: با حمایت یکی از خیرین در ماه مبارک رمضان روزانه ۱۵ دیگ حلیم به میزان ۱۰ هزار پرس نیز طبخ و از طریق مجموعه‌های مردمی اعم از مراکز نیکوکاری، خیریه ها، کانون خادمیاران رضوی، و سایر مجموعه‌های مردمی با محوریت و مدیریت کمیته امداد بین نیازمندان مناطق کم برخوردار و حاشیه شهر توزیع می‌شود.

وی با بیان اینکه ۱۱۰ آشپزخانه مهدوی در سطح استان با حمایت مراکز نیکوکاری، گروه‌های مردمی و شبکه‌های نیکوکاری در این ماه مبارک سه میلیون و ۵۰۰ هزار پرس غذای گرم و افطاری ساده تهیه و بین خانواده‌های نیازمند توزیع می‌کنند، افزود: هم اینک ۲۰۶ هزار خانوار تحت حمایت این نهاد در استان هستند.

مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی بیان کرد: در اجرای طرح اطعام مهدوی ایجاد پویش‌های مردمی با رویکرد محلی و شهرستانی برنامه ریزی شده و در این راستا در اکثر شهرستان‌ها متناسب با فرهنگ مردم شهرستان پویش‌هایی برای جمع آوری وجوهات و کمک‌های مردمی به نیازمندان راه اندازی شده است.

وی با اشاره به دو طرح مشترک کمیته امداد و آستان قدس رضوی در ماه مبارک رمضان، بیان کرد:طرح ۳۰ محله، ۳۰ مسجد» کار مشترک مراکز نیکوکاری و کانون خادمیاران رضوی محلات می‌باشد که هر شب ۱۴۰۰ پرس غذای گرم از مهمانسرای حضرت با پهن کردن سفره‌های افطاری برای خانواده‌های نیازمندان در محلات به یادبود شهدای همان محله توزیع می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی افزود: همچنین پویش مردمی «بفرما افطاری» طرح دیگر مشترک با آستان قدس رضوی، شهرداری و گروه‌های مردمی است که در قالب این پویش در ۱۲۰ ایستگاه سیار در سطح شهر، یک ساعت قبل از افطار، با افطاری ساده در جهت ترویج فرهنگ افطاری ساده از عموم مردم پذیرایی می‌شود.

سلم آبادی به پشتیبانی از مراکز نیکوکاری و گروه‌های مردمی در تامین برنج در ماه مبارک رمضان توسط کمیته امداد اشاره کرد و افزود: بیش از ۱۰۰ تن برنج تهیه شده است.

وی بیان کرد: همچنین توسط مرکز نیکوکاری مهر فاطمی هر شب برای دو هزارزائر در باب الکاظم حرم مطهر رضوی سفره افطاری پهن و از افطاری بهره مند می‌شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->