صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

استفاده از ظرفیت ملی برای تامین گوشت در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۵۲۳۵۶
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۶
قرارگاه امنیت غذایی استان پس از بررسی میزان مصرف روزانه و پیش بینی مصارف ماه مبارک رمضان و عید نوروز برای تامین مصرف زائران و مجاوران و کنترل قیمت گوشت قرمز طی دو ماه آینده، برنامه ریزی کرد.

به شهرآرانیوز، در این نشست که با مدیریت استاندار خراسان رضوی برگزار شد دستگاه‌های مربوطه، گزارش‌های فعالیت‌ها و وضعیت اخیر بازار را ارائه کردند.

در این نشست، استاندار با اشاره به اینکه مصرف روزانه مردم استان، دویست تن گوشت قرمز در روز است گفت: باید از ظرفیت‌های تولید استانی و سهمیه ملی چه در خصوص گوشت گرم و چه منجمد استفاده کرد تا قیمت ها، متعادل شده و میزان مصرف مورد نیاز زائران و مجاوران، تامین شود.

یعقوبعلی نظری، سازمان ها‌ی جهاد کشاورزی و صمت خراسان رضوی را موظف به پیگیری میدانی و تامین گوشت قرمز طی دو ماه آینده کرد و افزود: از ظرفیت‌های سهمیه ملی و حوزه زیارت در این خصوص، بهره برداری شود.

بر اساس برنامه ریزی زمان بندی مصوب در این جلسه، ستاد تنظیم بازار و قرارگاه‌ها و ستاد‌های مرتبط موظف به همکاری با تصمیمات قرارگاه امنیت غذایی استان شدند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.