صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

علم و ورزش

کمک ورزش‌های ویلیامز به لوردوز کمری

  • کد خبر: ۱۵۹۹۲
  • ۰۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۵
درصورتی‌که ستون فقرات را از نیمرخ نگاه کنید، در حالت طبیعی، فقرات گردن دارای یک انحنا به‌سمت داخل، فقرات پشتی دارای انحنا به‌سمت خارج و ناحیه کمر دارای انحنای روبه‌جلو هستند. وقتی میزان انحنای کمر به حدی بیشتر از میزان طبیعی می‌رسد، از اصطلاح گودی بیش‌از‌حد کمر یا واژه لوردوز استفاده می‌کنیم. این اختلال ساختاری، موروثی یا اکتسابی است که در اثر عادت‌های اشتباه پیشرفت می‌کند، اما با انجام تمرینات ورزشی ویژه می‌توان از آسیب‌های احتمالی آن جلوگیری کرد.

چرا گودی بیش‌ازحد به وجود می‌آید؟
ستون فقرات توسط تعداد زیادی عضله محافظت می‌شود که سلامت و تعادل آن‌ها در سلامت و عادی بودن حالت ستون فقرات نقش بسیار مهمی ایفا می‌کند و تعادل‌نداشتن در عضلات نام‌برده یعنی قوی‌بودن برخی و ضعف یا گرفتگی بعضی دیگر از آن‌ها موجب پدیدآمدن ناهنجاری‌هایی در شکل کلی ستون فقرات می‌شود. گودی کمر عوارضی همچون درد، کاهش میزان تحمل‌پذیری، فشار به ریشه‌های عصبی، برآمدگی شکم و کوتاهی قد دارد.

ورزش‌های ویلیامز برای گودی کمر
ورزش ویلیامز نام دسته‌ای از حرکات نرمشی است که در پیشگیری و درمان کمردرد استفاده می‌شود. ورزش‌های ویلیامز را باید به‌مدت کافی انجام داد تا تأثیر آن‌ها ظاهر شود. ویلیامز اعتقاد دارد که علت عمده بروز کمردرد، برهم‌خوردن انحنای طبیعی ستون فقرات است؛ در اثر عوامل مختلفی ازجمله ضعف عضلات جداره شکم، میزان انحنا یا قوس ناحیه کمر افزایش پیدا می‌کند و همین عامل موجب بروز درد کمر می‌شود. همچنین در اثر ضعف عضلات سرینی یا عدم انعطاف‌پذیری در عضلات اطراف لگن و ران به‌ویژه عضلات پشت ران، شخص در هنگام فعالیت یا کار از الگوی صحیح استفاده نمی‌کند و همین عامل موجب مختل‌شدن حرکات مفاصل بین لگن و ناحیه کمر می‌شود.

چند پیشنهاد ساده
در زمان نشستن، کف پا را صاف بر روی زمین قرار دهید و صندلی خود را تنظیم کنید و در صورت نیاز از یک بالشتک کوچک برای پُرکردن فضای خالی پشت کمرتان استفاده کنید. وقتی ایستاده‌اید، یک پا را مستقیم روی زمین و دیگری را روی یک چهارپایه قرار دهید. بهترین حالت برای خوابیدن، وضعیت صورت و شکم روبه‌بالاست، درحالی‌که بالشی زیر زانو‌ها قرار گیرد. همچنین از تقویت عضلات شکم، باسن و کمر غافل نباشید.
برچسب ها: علم و ورزش
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.