تمرین و مشتزدن به کیسه بوکس یکی از بهترین راههای افزایش آمادگی برای ورزشکاران است و استفاده از آن مخصوص بوکسورها نیست. این کیسه بوکس پانزده، شانزده کیلویی میتواند علاوه بر کالریسوزی، بدن ورزشکاران را خوشفرم و عضلانی کند.
آشنایی با کیسه بوکس
برای شروع مشتزدن به کیسه بوکس باید با مشتزدنِ اصولی و چند حرکت اولیه این ورزش جذاب آشنا شوید، وگرنه به مفاصل و تاندونهایتان آسیب خواهید رساند. اولین نکته قبل از شروع تمرین بوکس این است که نباید در حین مشتزدن مچ دستتان را خم کنید؛ زیرا این کار به تاندونهایتان آسیب خواهد رساند. برای ضربهزدن با پا به کیسه بوکس نیز فقط روی پایتان باید با کیسه تماس پیدا کند؛ استفاده از کفش مناسب تمرین یکی دیگر از ضرورتهای تمرین با کیسه بوکس است.
نکات اولیه تمرین با کیسه بوکس
برای شروع تمرین عضلاتتان را در حالت شُل و آرام قرار دهید. همزمان با مشت یا لگدزدن، نفس خود را بیرون دهید و بازدم داشته باشید. در لحظه برخورد دست یا پایتان با کیسه بوکس، عضلاتتان را منقبض کنید سپس زمان برگرداندنِ دست یا پای خود، عضلاتتان را آزاد کنید؛ قبل از شروع تمرین، با طنابزدن یا دویدن روی تردمیل بدن خود را گرم کنید.
تمرین کالریسوز با کیسه بوکس
اگر قصد دارید کالریسوزیتان با کیسه بوکس به اوج خود برسد، بهتر است تمرین هوازی را با بوکس ترکیب کنید؛ به مدت یک دقیقه طناب بزنید یا روی تردمیل بدوید، سپس ۵دقیقه به کیسه بوکس مشت بزنید. مطالعات نشان داده است که همین کیسه بوکس بهظاهر ساده میتواند تمامی عضلات بدن را به چالش بکشد تا ورزش بوکس در فهرست کالریسوزترین تمرینات ورزشی دنیا قرار بگیرد. یک فرد با وزن متوسط اگر روزی ۳۰دقیقه با کیسه بوکس تمرین کند، حدود ۴۰۰کالری خواهد سوزاند. اگر حرکات پایه بوکس را یاد بگیرید و حرکات پشت سرهم و با سرعت بالا انجام دهید، از مزایای آن بهرهمند میشوید و چربیسوزی و کالریسوزی فوقالعادهای در انتظارتان خواهد بود. شاید به نظرتان عجیب بیاید، ولی مشتزدن به کیسه بوکس باعث افزایش قدرت تمرکز مغزتان میشود؛ زیرا نحوه و تکنیک صحیح حرکت از اهمیت بسیاری برخوردار است. همچنین مشت یا لگدزدن به کیسه بوکس موجب ترشح میزان زیادی اندروفین در بدن میشود و علاوه بر ایجاد حس لذت و کاهش عصبانیت، استرس را کم میکند.